Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova lettek az emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lettek az emberek?

Figyelt kérdés

Kimentem az utcára, hogy ismerkedjek - néha szoktam ilyet csinálni, ha unatkozok, - de sehol egy szál ember, alig egy-két öregasszony van odakint O.o

Elrabolták őket az idegenek, vagy megijedtek a naptól és inkább mindenki otthon maradt?

2012. máj. 1. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Magyarországon mindenkinek van tartozása, és a legtöbb embernek nem jutott olyan szemüveg, ami felismerhetetlenné tenné őket, ezért inkább otthon bujkálnak.
2012. máj. 1. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
len az utszán
2012. máj. 1. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
ünnep van, van egy kis pihenő nap, szerinted az emberek ilyenkor mit csinálnak? elmondom pihenek otthon a francnak van kedve kimenni ebbe a tűző dög melegbe SÉTÁLGATNI!!!!
2012. máj. 1. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
1# vagyok, és igaza van az utolsónak. de vannak akik ilyenkor is kint vannak és teszik a dolgukat...én pl ilyen dög melegben is kimentem kocogni 1 jó nagyot...kár hogy velem nem akar senki se ismerkedni csak úgy..:/:D
2012. máj. 1. 13:11
 5/8 Diavolino44 ***** válasza:

Lehet mar mindenkinek van parja, csak Te meg En maradtunk... :)

Sp voltam . Sziasztok

2012. máj. 1. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Igazából mindenki meghalt, és csak te élsz, és minden mást amit látsz,csak álmodod....Vagy ahol te járkálsz,ott vannak kevesen, ahol én mászkálok, alig lehet elférni, és tele van jó csajokkal.
2012. máj. 1. 13:15
 7/8 A kérdező kommentje:

13:11 ha akarsz ismerkedni csak úgy, szólj :P

Azért jó mert, nem kell mindig arra várni, hogy valaki ráér e veled elmenni valahova, parkba, szórakozóhelyre, strandra, színházba stb. mert ott megismersz néhány embert és máris jól érzed magad :P

2012. máj. 1. 13:18
 8/8 jin ***** válasza:

Én is melóztam ma,pedig kva meleg volt hnap meg suli:D

15F

Én is mennék ismerkedni,de túl hulla vagyok,meg mindenki punnyad.

2012. máj. 1. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!