Hova lettek erről az oldalról a felnőtt emberek?
Az még rendben van,hogy a szerelem/szex kategóriában sok a tizenéves.Kamasz koromban én is örültem volna egy ilyen lehetőségnek,jó sok kínos helyzetet megúszhattam volna.
Kicsit kezd elegem lenni abból,hogy a komoly kérdéseimre is komolytalan gyerekek írogatnak.Ha pedig én komolyan válaszolok,akkor van néhány tirpák aki jobban tudja.Mondjuk az autós témakörben.Nem számít,hogy szakmabeli vagyok,de egy két 15 éves (akinek még jogsija sincs) szembe száll velem és muszáj vagyok engedni,mert nem hagynák abba soha.
Ami a legszörnyűbb,hogy hihetetlenül pofátlanok.Nem lehet velük értelmesen vitázni,,mert egyből támadnak.Hihetetlen hova fajult a világ.
Talán a fiatalsággal van baj?A sport témakörben csak azt lehet olvasni,hogy milyen segédanyaggal lehet a leghatékonyabban megnövelni az izmokat.
Már kezdek lemondani erről az oldalról,hiszen úgyse kapok rendes választ.Sokszor csak nevetni jövök ide...
Ki,hogyan látja ezt?
Hát kérdezni én se szoktam, viszont segíteni igen, és kit érdekel a kötekedés? Nem vitázok általában.
Amúgy tényleg jókat lehet itt nevetni.
Engem is felidegesítenek: az egészség kategóriában azon vannak, hogy ne kelljen suliba menniük, a tudomány kategóriában meg a háziukat akarják megoldatni...
Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom majd, de tényleg egyre butábbak lesznek az emberek :( Én sem vagyok egy lángelme, de akik utánam kerültek ki az iskolából még annyit sem tudnak.
Visszatérve a kérdésre: talán azért tűntek el a komoly, felnőtt emberek, mert megunták az ostobákkal való értelmetlen harcot. Kérdez valamit, te válaszolsz, de vagy nem fogadja meg vagy még rád is süti, hogy hülye vagy. Csak tudnám, akkor minek kérdez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!