Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most velem van a baj, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most velem van a baj, vagy tényleg eltűntek a nőies jellemű lányok?

Figyelt kérdés
Komolyan hol vannak azok a lányok, akikben a gyengédség, szeretet, kislányos ártatlanság, lágyság, úri hölgyi jellem még manapság is megtalálható és emellett tisztelik a fiúkat nem nézik le a csúnyább sráokat, nem gúnyolják a csúnyább lányokat, együttérzőek, humorosak, de tudnak komolyak is lenni, ha kell, érzelmesek, az sem bánom, ha gyakran elsírják magukat, olyankor olyan jó szeretgetni, ölelgetni egy lányt. Érezni, hogy én vagyok a kemény férfi ő a gyengéd nő.
2012. nov. 2. 01:18
1 2 3
 1/23 Fura Yokomura ***** válasza:
Ez engem is érdekelne
2012. nov. 2. 01:19
 2/23 anonim ***** válasza:
46%

Én nem nézek le senkit. De te félig-meddig gyerekekről beszélsz!

"Érezni, hogy én vagyok a kemény férfi ő a gyengéd nő."

Ilyet nem igénylek. Kislányos sem vagyok. :) Nem is szeretnék az lenni, nem "apukát" keresek.

És amit leírsz, nőképet, az inkább olyan gyámoltalan nekem. Attól nem vagyok bunkó sem, sőt, az a tapasztalatom, hogy néha a "gyenge" nők nagyobb bunkók (mármint, akik eljátsszák a gyenge nőt).

Elsírni főleg nem szoktam magam, felnőtt nő vagyok. :)

A gyengédség meg nem az erő ellentéte.

Sőt, gyakran igaz, hogy csak az igazán erős tud gyengéd is lenni. :)

2012. nov. 2. 01:22
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy éppen neked van "szeretethiányod", ezért jönne jól egy ilyen "kislányos" nő? :)
2012. nov. 2. 01:23
 4/23 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
100%

Minden nő ilyen ha szerelmes és ha hagyják ezt neki kifejezni. Minden nő azzá válik ahogyan rá néznek. Észre is kell venni a csodát.

Mindenkinek vannak olyan pillanatai amikor hihetetlenül alpári tud lenni vagy éppen ragyog és gyönyörködtet másokat, szeretné, hogy boldoggá tegye az embereket a puszta jelenlétével.

21/N

2012. nov. 2. 01:36
 5/23 anonim ***** válasza:

A nőies jellemű lányok pontosan ott vannak, ahol a férfias férfiak.

És bár tudnám, hol van ez a hely...

(a fetni leírás egyébként illik rám, ahogy oly sok más nőre is. A legtöbben ilyenné válunk, ha olyan férfi van mellettünk, akit erősnek, támasznak érzünk. Ahogy Csigabiga írta.)

2012. nov. 2. 01:44
 6/23 anonim ***** válasza:
Akkor ti nem hasonlítotok rám. Felnőtt nőként sosem akartam újra kislánnyá válni, apafigurát sem igényeltem, akire támaszkodhatok. :)
2012. nov. 2. 01:45
 7/23 anonim ***** válasza:

Egyébként a barátom meg pont így szeret. Független, határozott nőként. :) Sőt, azt tapasztaltam, hogy soha, egyetlen férfinak sem volt ezzel semmi gondja.

Jelzem, csak személyes tapasztalat.

Annyi megjegyzésük, problémájuk volt, visszatérően, hogy picit sürgették volna a dolgokat.

Eleinte kicsit nehezen köteleződtem el.

De ma már egy arra érdemes illető azt is el tudta érni nálam, hogy összeköltözzek vele. :)

2012. nov. 2. 01:47
 8/23 anonim ***** válasza:

"az sem bánom, ha gyakran elsírják magukat, olyankor olyan jó szeretgetni, ölelgetni egy lányt"

Na de komolyan... most azért sírjam el magam, hogy te kiélhesd a szeretgetési igényedet? Vagy nem te, hanem aki velem van (szerencsére nem vár ilyet :D)

Nem túlzás ez? Ő annak örül, hogy nem árt nekem a jégeső sem. :D

2012. nov. 2. 01:51
 9/23 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:

Figyeld az embereket, beszédstílust, mozgás, mivel mit sugároznak, milyen érzést keltenek, tényleg olyanok lehetnek-e vagy idealizálod vagy alábecsülöd. Reakciók mögé kell látni, emberek mögé, az érzéseiket fejezik ki minden rezdüléssel. Kevesen vannak akik látják és tisztán érzik ki milyen valójában.

Sajnos sokan nem tudják jól kifejezni az érzéseiket vagy negatívan teszik.

Nekem a járásom szokták megdicsérni. :)

Nőiességhez nekem nem tartozik hozzá a kislányos ártatlanság. Magyarul olyan nőt szeretnél aki tisztában van önmagával, hogy mennyit ér, türelmes, finom lelkű, odaadó.

Önmagában szabadon is ragyoghat egy nő, mint egy "magányos" hős, de igazán csak egy férfi mellett ragyog, mert akkor szeret és akkor jön ki belőle az ördög vagy az angyal, igazi fénye.

Tipikus művészlelkű lányok valók hozzád akik táncolnak, festenek, meditálnak, ilyesmik.

Magam részéről ugyanolyan jól esik nőiesen tündökölni és kényelmesen leereszteni.

2012. nov. 2. 02:03
 10/23 anonim ***** válasza:
Hé, hé, nem szégyen sírni, vagy igen? Azért nagyon jó kiengedni egy kis sírással a feszkót. Gyakran sírni tényleg túlzás, és szerintem a kérdező se látott még felnőtt nőt sírni. Annak jobb nem a közelébe menni, komoly valós vagy vélt dráma körülötte. Az pedig, hogy valaki kislányosan ártatlan, nem jelenti, hogy apafigurát igényelne.
2012. nov. 2. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!