Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lánynak mért nehezebb az ismerkedés?
Nekem szerintem azért is nehéz ismerkedni, mert akik tetszettek leszbikus lányok közül, azok már nem is beszélnek velem. :(
De általában azért lehet nehéz, mert sokaknak heteró lányok tetszenek meg, akiknél esélyük sincs, és sokakról nem is lehet tudni, hogy a lányokat szeretik, ezért úgy közelítik meg őket, mintha heterók lennének... :/
Én is szeretnék már komolyabb kapcsolatot egy lánnyal, de eddig semmi, mert akik ugye tetszenek, azok nincsenek benne semmibe. Akinek van kedve ismerkedni velem, az írhat nyugodtan privátba! :) 19/L
én nagyon szivesen ismerkednék leszbikus lányokkal. :-)
19/L
Egyrészt kevesebben vagyunk, mint a heterok. De ez csak a számtan.
A lényege szerintem az, hogy nem mindenki vállalja fel és ezért vagy nem lányokkal próbálkozik vagy egyáltalán senkivel.
A mai társadalomban pedig, leginkább a sztereotípiák miatt, félnek a melegek/leszbikusok.
Ezt azért így írom, mert én felvállaltam már a környezetemben /családban még nem/ és nem ért fizikai bántalmazás vagy akár lelki. /Pedig vártam./
Igaz, hogy vidéki /városi, de nem Budapesti/ vagyok. Tehát már nem akkora veszély ez az egész, de még meg van.
Ezt mond nem fejtem ki, mert nagyon elmegyek a tárgytól.
Akiket én ismerek azok annyira nem félénkek, de van olyan is.
Szerintem egy olyan oldal hiányzik a társkeresést kapcsolatban, ami leszbikusoknak szól, korhatár nélkül és ingyen.
De ha csak a bárokat nézzük, akkor is ez a felállás. Több a meleg fiú ott és kevesebb a lány. És itt általában alkalmik jönnek össze.
De ha mondjuk valaki párt akar és semmit nem tesz érte /nem keresgél, stb./ akkor annyira ne csodálkozzon, hogy nincs senkije.
Ahogy már előttem is írták, általában az a gond, hogy sokan nem ismerik be (még maguknak sem) Így elég nehéz lenne ismerkedni. Vagy a másik véglet, hogy aki felvállalja annak meg általában van párja.
Nálunk a suliban volt egy leszbikus pár akik ezt felvállalták ekkor semmi gond nem volt. Senki nem szidta őket ez miatt. Most, hogy az egyikük elment (továbbtanul másik suliban) Így folyamatosan b@sztatják a másikat aki maradt... elég sz@r lehet neki.
A társadalom ugye nem fogadja el őket ezért ismerkedni is nehezebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!