Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy fiú, akkor megmondjam neki az érzéseimet? És ha igen, hogy kezdjek hozzá?
Nem mehetek csak úgy oda hozzá és megmondani, hogy szia tetszel. Egyáltalán, hogy kezdjek el vele beszélgetni?
Általában a barátaival van és én meg nem szeretném megzavarni őket. Annyira még nem ismerem, köszönő viszonyban vagyunk.
Így: "Helló, az jutott eszembe, megmondom neked az érzéseimet. Vagy ne csináljam ezt?"
Rábíztad, saját magát okolhatja, ha nem tetszenek neki az érzéseid:) Ennyi. És odamehetsz, ha nincs köztetek betonfal, áramos drótkerítéssel és rohamrendőrök 100-ával levédve a terület köztetek. Ha csak betonfal van, megpróbálhatod átmászni, de az tud hülyén kinézni meg le is eshetsz, ha magas, az meg sérülés veszély, szóval necces.
Én jó pár ilyen "lány által tudtam meg" (másoknak már full egyértelmű volt)alkalmat kihagytam, szóval tapasztalatból mondom, hogy csináld ezt :D
26/f
Köszönöm az összes hozzászólást!
De még mindig filózok, hogy mi legyen. Valaki azt mondja, hogy megmondjam neki, valaki pedig, hogy ne. Ha gesztusokat küldök abból a fiúk nem veszik észre, hogy tetszik. De amikor ráköszönök és rámosolygok ő visszaköszön és visszamosolyog. Ez az egy jel, amiből azt gondolom, hogy nem vagyok közömbös hozzá.
*közömbös neki.
Ne mondd meg neki direktben, hogy bejön neked, csak szimplán próbáld felkelteni az érdeklődését. Mint említettem, az önvédelmi sportok ürügyén beszélgetést tudsz kezdeményezni, ki tudod kérni a véleményét, és onnantól már lehet miről dumálni. Ha ezek után időről időre keresed vele a kontaktust, le fog esni neki, hidd el. Ha meg mégse, akkor meg úgyis kár volt a gőzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!