Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tetszik egy fiú, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy fiú, akkor megmondjam neki az érzéseimet? És ha igen, hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Nem mehetek csak úgy oda hozzá és megmondani, hogy szia tetszel. Egyáltalán, hogy kezdjek el vele beszélgetni?

Általában a barátaival van és én meg nem szeretném megzavarni őket. Annyira még nem ismerem, köszönő viszonyban vagyunk.

2012. okt. 27. 11:05
1 2
 1/19 cashy22 ***** válasza:
28%
Várd meg még 18 leszel
2012. okt. 27. 11:06
 2/19 A kérdező kommentje:
18/L
2012. okt. 27. 11:14
 3/19 anonim ***** válasza:
Szia! Ne mondd meg neki. Ha egyedül van, akkor sem. Anélkül is észreveheti, hogy tetszik neked, hogy egyenesen megmondod neki. És ha egy fiú nem úgy gondolja, olyan szépen a másik tudomására tudják adni, hogy távolodj tőlem, még akkor is, ha csak szimplán olyan érzése van, hogy bejön neked és nem kölcsönös. Nagyon bunkók tudnak lenni egyszóval. Tisztelet a kivételnek. Szóval én azt tanácsolom, hogy várj, ha felkeltetted az érdeklődését, szimpatikus vagy neki, több lesz köszönésnél, de nem jó erőltetni.
2012. okt. 27. 11:18
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell mindig általánosítani?! Ha a barátaival van akkor írj rá pl. interneten, ismerkedjetek, később ha jól megy akkor találkozgassatok és majd kialakul.
2012. okt. 27. 11:22
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Mond neki azt , hogy szia szeretnék veled komolyabban megismerkedni, szeretném ha mellemre vernéd :D
2012. okt. 27. 11:23
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha mindig a barátaival van, akkor szerintem a legcélszerűbb, ha neten írsz rá. A mai világban akár egy lány is kezdeményezhet, de akár sima dolgokról is elkezdhetsz vele beszélgetni, és akkor majd meglátod, hogy a belső értékei alapján is szeretnél-e vele komolyabb kapcsolatot kialakítani.
2012. okt. 27. 11:26
 7/19 A kérdező kommentje:
Neten sosincs fent. Amikor odamegyek hozzá, akkor meg kicsit zavarban vagyok, hogy mit mondjak neki. Évfolyamtársam, és már kérdezgettem tőle egy-két dolgot, de csak röviden válaszolt. Egyébként nagyon udvarias és kedves. Van egy osztálytársam, akinek sztem szintén bejön, mert át szokott menni a szobájukba (kolisok) beszélgetni, de nem tudom, hogy mit mondhatnék neki.
2012. okt. 27. 11:26
 8/19 anonim ***** válasza:

Ha mindig a haverokkal van,menj oda hozzá te is a barátnőiddel.Találjatok ki valamilyen programot a csajokkal,és beszéljétek rá a fiúkat,hogy sokkal mókásabb lenne együtt! :)

Közben jovvan megismernétek egymást,és legközelebb már van egy jó téma,amivel megszólíthatod :)

2012. okt. 27. 12:04
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem bulizós típusú. Annyit tudok róla, hogy vmilyen önvédelmet sportol.
2012. okt. 27. 12:12
 10/19 anonim ***** válasza:
Mond meg neki , hogy meg akarsz vele ismerkedni mert vonzódsz hozzá ennyi , vagy érdekli a dolog vagy nem , mit kell ezen filózni , kezdjétek egy mozival , ha dögös csaj vagy , akkor nincs mit vesztened.
2012. okt. 27. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!