Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmondjam neki, hogy tetszik nekem?
16 éves lány vagyok.Van egy srác ő 18 éves.Egy kollégiumban lakunk már 2. éve és már jóban voltam vele tavaly is,de akkor nem tetszett.De az utóbbi hetekben valahogy más szemmel kezdtem el rá nézni.Megtetszett,de nem is kicsit!
Csak nem tudom,hogy én tetszek-e neki...Nagyon sokat szoktunk beszélgetni meg tök jól elvagyunk egymással.
Amikor a múltkor beszélgettünk akkor mondta,hogy holnap ír angolból és kérdezte tőlem,hogy én jó vagyok-e angolból.Hát én ugye németet tanulok és ezt mondtam neki,de akkor most ez azt akarta volna jelenteni hogy most segítséget kért volna tőlem?
Meg amikor beszélek,akkor mindig odafigyel rám.És szerda esténként elszokott minket vinni egy tanár kosarazni(őt,engem + még szoktak jönni egy páran)és ott is amikor egy csapatban vagyunk,akkor tök jól együtt tudunk játszani.
És szerintetek most akkor tetszek neki?Vagy legalábbis megmondjam neki,hogy én többet szeretnék,mint barátság?És ha megmondom,akkor hogy mondjam el?
Légyszi segítsetek!Köszii!
Néha dicsérd meg a ruháját/haját, meg érdeklődj, hogy áll mostanában a lányokkal.
De így konkrétan NE jelentsd ki, hogy bejön neked.
Hajrá. ^^
Hajolj le elé, akkor rögtön szeretni fog egy vagy két óráig, te k*rva.
Inkább maradj a saját korosztályodnál, te mocskos r*banc.
szerintem ezek nem annak a jelei, hogy tetszel neki, max annak, hogy barátok vagytok.
Ha vagytok olyan jóban, mondd meg neki, ha nem, akkor hagyd. Döntsd el, kell-e neked Ő annyira, hogy kockára tedd a bartságotokat egy kapcsolattal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!