Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen fiukkal randiznátok? Milyen külső alapján?
Tudod mikor van neked kb. ötvenes karod?Szerencsétlen vagy?Szerintem beteg vagy ! Rengeteg kis frusztrált lehet itt.
Nem hinném, hogy nagyképű lennék, hiszen csak az igazat
írtam magamról.Nem kell irigykedni!
Különben nem én panaszkodtam és tettem fel ilyen
retardált kérdést? Igaz? Akkor elmehettek a francba!
Amúgy nagyokosok! a fickó mellékelt képet a karjáról?
Ha, nem akkor inkább kussolnátok!
És végül ismertek világklasszis bodybuildert
190cm/95 kg 50 cm feletti karral? Szerintem jó nagy
HÜLYE aki ezt beveszi.Eleve egy átlag 190 cm magas ember
több mint 90 kiló.
Fiúk, fiúk, fiúk.
Vagyis bocsánat fiú, fiú, fiú...
Egy átlag 190 feletti egyáltalán nem biztos, hogy 90 kilón is felül van. Esetleg ha vastag. De ismertem olyanokat, akik 70-80 kiló között voltak, esetleg 80.
De ahogy írtam, ha oda gyúrt, lehet akkor karja.
Neked se kell a francba menned, tőlem megférsz. Fura egy személyiséged lehet, de kikapcsolódásnak nem rossz olvasgatni.
Bocs! Nem rosszindulat.:)
Ha eloszlik a magasság-súly különbség, akkor oké. Bár, ha úgy nézel ki, mint egy elefánt, akkor kissé visszariadnék első pillantásra. Bár én abszolút nem külső alapján ítélek, és meg lehet szólni, hogy biztos, hogy megnézed először a külsőt, hát nem! Ránézek, van, és kész. Ha belsőre nem tetszik, akkor lehet a világ legjobb pasija is, meghagyom másnak szívesen.
De ha már a külső a kérdés, és belsőt nem nézünk (nehéz így ítélni), akkor szőke hajú frufrus, kék szemű fiút választanék aki vékony és nálam 1-2 fejjel magasabb. Legyen igényes és jó fej, akivel el lehet beszélgetni, szeretem a dumagépeket. Laza stílus előnyben, ne erőltessen magára minden divatholmit, csak mert megjelent a legutóbbi katalógusban.
Ha ez kielégíti a kérdésed, akkor örülök.
Belső alapján jobban le tudnám írni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!