Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen fiukkal randiznátok? Milyen külső alapján?
Sőt pl. strandon a legbombázóbbaknál elég népszerű vagyok.
Nem kamu.Ez van.
Én úgy találtam, hogy a csajok imádják a férfin az izmokat.Nem tudom, hogy a kérdező mit tapasztalt.
Nem értem a dolgot.Azért nem tetszik a kérdés.
Az a te személyes problémád, ha nem tetszik. Úgy rendezed el magadban, ahogy akarod. Mindenki mást tapasztal. A kérdező is, te is, meg a másik kérdést feltevő is (linkeltem).
Neked épp olyan nőkhöz volt szerencséd, akik imádják.
Fura, örülj neki, mert én járok kondizni.
Ott egész nap (szintén) arra panaszkodnak a srácok, hogy a lányok "kis b.zi kinézetű gizdákkal" (remélem jól idéztem) szaladgálnak mostanában és elég nehéz csajozniuk.
Meg többen is elutasítják őket, hogy túl kigyúrtak.
Talán neked az arcod is nagyon előnyös, és azért van ilyen mákod.
Gratulálok hozzá.
Nagy fiatal vagy ekkora súlyhoz. Különben alkati kérdés is lehet. Nekem írtál, bocs, nem megbántani akartalak. Újra leírom: nem kellene a tömegnövelést folytatnod, mert ebben a korban egészségtelen is.
Hamar tönkremennek az ízületeid, inkább valami más sport felé kellene nézned (és lejjebb venned a gyúrásból).
Persze, nem biztos, hogy vékony tudsz lenni, mert ahhoz olyan alkat kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!