Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért csak a külső számít?

Figyelt kérdés

Oké nem általánosítok, de ha valaki szép, helyes akkor oda vannak érte a lányok

ha számítana a belső akkor nem nyivákolna annyi srác...

ja és van barátnőm 1 éve, csak ezt figyeltem meg

2012. okt. 26. 08:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%

azért nyivákolnak, mert nyivákolnak. Ha nem nyivákolnának, akkor csajoznának. Én se vagyok nagy szépség, de ha akarnék, hetente lehetne másik csajom. Mondjuk a feleségem nem röpködne az örömtől.

Annyi az egész, hogy ha foglalkozol a csajokkal, akkor szeretni fognak, ha meg nem, akkor ők nem fognak odamenni hozzád, hogy "ugyandugjmármeglégyszi". Ennek nem sok köze van a konkrét külsőhöz, inkább a fellépéshez.

2012. okt. 26. 08:38
 2/20 anonim ***** válasza:
Sajnos az a baj, hogy a kulsoben is az a legfontosabb nekik amiert nem kell megdolgozni. Ez pedig az arc, amit orokolsz vagy csak ugy megkapsz. Egy jo testert meg kell dolgozni evekig, de ha egybol ronda arcot orokoltel akkor hiaba dolgozol evekig kemenysn a testedert, akkor.is nagyon sok elutasitasban lesz reszed, csak egy.picit leszel sikeresebb a lanyoknal a jo testeddel. Mindent az arc dont el es foleg a szemek amin csak a legjobb plasztikai sebesz tud valtoztatni, vagy az sem. Jol megszivtuk.
2012. okt. 26. 08:50
 3/20 anonim ***** válasza:
19%
Ezt a pasikra is el lehet mondani.....
2012. okt. 26. 08:54
 4/20 anonim ***** válasza:
50%
Istenem, ennyi barmot -.-" Ti most komolyan el is hiszitek, amit itt ripacskodtok vagy csak tettetitek, hogy ennyire nincs bennetek férfiasság?
2012. okt. 26. 08:54
 5/20 Relikvia ***** válasza:
12%
Nem a külső:D a pénz másra nem mennek:D ha lessz kittyó te lesszel az isten addig egy senki maradssz :D
2012. okt. 26. 09:01
 6/20 anonim ***** válasza:
azoknak, akik szerint a lányoknak csak a pénz számít: pár hónapja szakítottam a pénzes barátommal, most pedig egy olyan sráccal élek együtt, aki nem tud egyedül fenntartani egy lakást, egyetem mellett dolgozom, de milliószor boldogabb vagyok
2012. okt. 26. 09:19
 7/20 anonim ***** válasza:
A farokméret, mellméret, a kilógó kisajkak után újabb slágert üdvözölhetünk a GYK szerelem, szex témakörében. Éppen csak tegnap és tegnapelőtt volt egy k*rva hosszú vita erről, de semmi gond. Nyugodtan kérdezzétek meg holnap és holnapután is, tök jó lesz... Most megyek és beollózom a tegnapi válaszom... vagy a tegnapelőttit.
2012. okt. 26. 09:22
 8/20 anonim ***** válasza:
84%
Mert azért kell nekik pasi, h az utcán büszkén végigmehessenek vele, meg a barátnőik előtt mutogathassák, h milyen jó pasijuk van. Ilyenkor pedig nem az látszik, h mennyire okos meg kedves, hanem h mennyire jól néz ki.
2012. okt. 26. 09:22
 9/20 anonim ***** válasza:
Mert a népszellem és a média ezt diktálja.
2012. okt. 26. 09:26
 10/20 anonim ***** válasza:
OMG Ez a vita sosem fog véget érni úgy tűnik, felesleges győzködnünk itt egymást. Hiába mondja valaki, hogy neki nem az számít, és a barátja nem is az a tipikus jó pasi, figyelembe sem veszitek a sok ellenpéldát, mindig csak a saját baromságaitokat szajkózzátok. Ha ez így nektek jó, akkor legyen, de ezzel a hozzáállással én speciel egyáltalán nem csodálkozom, hogy nincs bnőtök. És mivel nem látlak benneteket, ezt a belsőtök alapján szűrtem le Mert akkor lenne esélyetek, ha csúnyák vagytok, de legalább belül jófejek/normálisak/férfiak lennétek.
2012. okt. 26. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!