Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért csak a külső számít?

Figyelt kérdés

Oké nem általánosítok, de ha valaki szép, helyes akkor oda vannak érte a lányok

ha számítana a belső akkor nem nyivákolna annyi srác...

ja és van barátnőm 1 éve, csak ezt figyeltem meg

2012. okt. 26. 08:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

éna barátnőmet a külseje alapján választotam

megtetszett odamentem és megismertem (belsőleg is OK)

nagyon szép és csinos is (ezért lett a bnőm)

ha csúnya lett volna felőlem a világ legaranyosabb nője is lehetett volna akkor se kéne, mert nem kívánnám megpuszilni megölelni stb...

2012. okt. 26. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha te is külső alapján szelektálsz, akkor mire fel a kérdés??

2012. okt. 26. 11:55
 13/20 A kérdező kommentje:

mert a lányoknál is számít de valamiért nem ismerik be...

nem értem miért nem lehet felvállalni, hogy ez alapján szelektálunk

2012. okt. 26. 11:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Ezt a h.lyeséget te magad sem hiszed el, vagy ha igen, akkor nagyon ostoba lehetsz
2012. okt. 26. 12:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Mi nők sem tagadjuk, hogy számít a külső, ez természetes. De nem MINDEN a külső, és ti ezt nem akarjátok megérteni.

Nyilván vannak tipikus szépfiúk, akiket a többség helyesnek tart, de azért eltérő az ízlésünk. Rengeteg barátnőm fiújára azt mondanám, hogy nemcsak átlagos nincs, de még csúnya is és nagyon nem esetem, ők meg odáig vannak értük és isteni jópasinak tartják őket. Na akkor mi van? :D

Furcsa, hogy az itt panaszkodóknak sosem tűnik fel, hogy az utcán csúnya fiúknak is van barátnője...

2012. okt. 26. 14:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát nem mindegy hogy kivel mutatkoznak maguk mellett:D Egy pattanásos szemüvegessel, vagy egy sportos testalkatú divat majommal.
2012. okt. 26. 14:53
 17/20 anonim ***** válasza:

Tudod 59-os, bevallom, így van. Nekünk csak a tipikus jópasik kellenek, a többiek meg elégedjenek meg a maradék lánnyal, bár valószínűleg nekik sem fognak kelleni, ha nincs nagy farkuk vagy pénztárcájuk.

Nem is áltatlak tovább (mert nyilván még a saját szemem is becsap engem), ti csúnya fiúk mind örökre egyedül maradtok, magányosan és szüzen fogtok meghalni, addig a napig pedig nem lesz jobb programotok, mint a GYK-n nyivákolni sanyarú sorsotok miatt.

2012. okt. 26. 15:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Sajnos ez tényleg így van.
2012. okt. 26. 15:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Na, hát akkor hosszú, kellemes életet neked, amelyik csúnya fiú mégis párra lel, mert nem is sipákol, annak meg még hosszabbat és még kellemesebbet ;)
2012. okt. 26. 15:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Köszi, de olyan nincs :P
2012. okt. 26. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!