Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek egy lánynak sem, mi a baj velem, ha állítólag nem a külső a lényeg a lányoknál?
te ma regisztráltál?
ha igen javaslom az alacsony fiú kulcsszavakra való keresést, majd a böngészést a hasonló 56ezer kérdés válaszai közt
nem ma regisztráltál?
akkor ....*ásít*
Sportolj vmit.
Amúgy sokszor leírták már, hogy csomó alacsony srácnak van szép barátnője, úgyhogy ez hülyeség. CSAK kizárólag a magasságod nem akadály.
20:35 abszolút igazad van!!!!!!
24/L
figyi... ez csak egy vélemény lesz...
175 cm vagyok... szóval már alapból se ez a kis aranyos cuki lány... :D volt egy pasim aki tőlem kisebb volt olyan 6 cmvel... és mindig is azt éreztem az egész kapcsolat alatt hogy én vagyok a "pasi" a kapcsolatba... a lányok mindig is azt akarják hogy a férfi "védelmező" szerepet töltsön be... és ezért vannak előnybe a nagy darab pasik... mert az ő karjaikba a lány tényleg törékenynek érezheti magát...
részemről csak ennyi :D persze nem minden lány modell magasságú... :D
nem az a baj Verus, hogy megkérdezed, hanem hogy minden kérdésnél ott vagy az értelmetlen válaszaiddal, vagy visszakérdezéseiddel, nagyon unatkozol, béjbi
(egyébként szerintem nem is lány vagy)
ma 20:45: Bizony unatkozok ezt eltaláltad. Viszont ahol értelmes a kérdést ott tudok konstruktív is lenni ;)
Nem sok értelmét láttam, hogy a moderátor törölte az itteni kérdésem arra vonatkozólag, hogy mi a fogyatékossága a kérdezönek.
Amúgy meg szíved joga bármit hinni rólam, nem hat meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!