Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet vagy léteik olyan lány akinek nem a pénz a lényeg?
Huszonéves vagyok és magányos.Persze nyilván a legutolsó szakításom miatt vagyok ilyen de most egyre inkább az az érzésem,hogy a karrieremmel kellene foglalkoznom inkább.
Sajnos azt látom,hogy amelyik pasi gazdag,kocsija van annak barátnője is van..még akkor is ha az a srác nem illedelmes,nem is valami művelt.Amikor ezt látom,akkor az a kérdés merül fel bennem,hogy van esetleg olyan lány akinek nem az anyagiak a fontosak? Sajnos hiába vagyok ápolt,illedelmes,művelt és azt mondják "helyes pasi" mindig a vége,hogy egy másik fiúnak nagyobbak az anyagi kondíciói és ezzel már egy mai lányt bele lehet vinni a csábításba. Tisztelet a kivételnek! :) De hol vannak azok a kivételek? :) Üdv mindenkinek!
Például itt...
Ami pedig az elvárásokat illeti: nekem annyi a lényeg, hogy szorgalmas legyen az illető, aki nem veti meg a munkát. Lusta, élősködő disznó nem kell annak sem, akit nem foglalkoztatnak annyira az anyagiak.
Ezt az általánosítást el kellene felejteni.
Amúgy persze, létezik ilyen lány. Például én. :)
"amelyik pasi gazdag,kocsija van annak barátnője is van"
Megint ez az általánosítás,istenem de unalmas már.
Te annyit látsz az egészből hogy nem jópasi de van kocsija=van barátnője,holott lehet hogy a srác ugyan nem néz ki jól,de rendes,jófej és vicces az ilyet pedig szeretik a lányok ha van kocsija,ha nincs.A metrón ugyanúgy álldogálnak kevésbé jól kinéző srácok hot barátnőkkel.
A másik opció a lányok akikről állandóan beszéltek és miattuk általánosítotok folyton: igen,van rengeteg a műkörmös,lufimellű cicababák közül akik arra áldozzák az életüket hogy a kinézetükkel fogjanak maguknak egy eltartót és ezt nem is nagyon rejtik véka alá,a srácok akik együtt vannak azoknak ez általában megfelel mert felszínesek és a barátnő is arra kell neki hogy legyen kivel felvonulni,ugyanúgy mint a drága autója esetében.Nos,az ilyen "barátnőt" szerintem ne irigyeld.Egy normális lány mellesleg sosem állna le egy tahó mercis barommal,úgyhogy erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!