Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet vagy léteik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet vagy léteik olyan lány akinek nem a pénz a lényeg?

Figyelt kérdés

Huszonéves vagyok és magányos.Persze nyilván a legutolsó szakításom miatt vagyok ilyen de most egyre inkább az az érzésem,hogy a karrieremmel kellene foglalkoznom inkább.

Sajnos azt látom,hogy amelyik pasi gazdag,kocsija van annak barátnője is van..még akkor is ha az a srác nem illedelmes,nem is valami művelt.Amikor ezt látom,akkor az a kérdés merül fel bennem,hogy van esetleg olyan lány akinek nem az anyagiak a fontosak? Sajnos hiába vagyok ápolt,illedelmes,művelt és azt mondják "helyes pasi" mindig a vége,hogy egy másik fiúnak nagyobbak az anyagi kondíciói és ezzel már egy mai lányt bele lehet vinni a csábításba. Tisztelet a kivételnek! :) De hol vannak azok a kivételek? :) Üdv mindenkinek!

2012. okt. 4. 07:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Most itt próbálod megtalálni azokat a "kivételeket"? :D Amúgy vannak nyilván, szerintem nem is olyan kevesen, csak max. rossz típusú lányok között keresgélsz. Nem kell általánosítani.
2012. okt. 4. 08:20
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Huszonéves vagy, azt írod. Nos, remélem tisztában vagy azzal, hogy a nők nagy része 25 felett már komolyabban gondolkozik és igenis nézzük azt, hogy milyen az anyagi háttér. És nem azért, mert a pénz a lényeg, hanem azért, mert egy férfinek igenis tudnia kell gondot viselni egy családról és biztonságot nyújtani. Én gazdag családból származom, szóval nincs anyagi problémám, nem hajtok a pénzre, de elvárom egy pasitól, hogy normális munkája legyen és hogy ne csak abból éljünk, ami nekem van. Szóval, ha valaki kezdeményez nálam, akkor természetesen az első szempont a személyisége, de megnézem azt is, hogy milyen anyagi helyzetben van. És nem arról van szó, hogy okvetlenül milliomos, vagy milliárdos legyen, hanem arról, hogy ne kelljen alapvető dolgokat nélkülöznie, ne legyen adóssága, stb. 22l.
2012. okt. 4. 08:25
 3/14 anonim válasza:
0%
Menj el egy templomba/gyülekezetbe ;) komolyan! :)
2012. okt. 4. 08:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kiégek már negint ezen az általánosIráson.. az én párom munkanélküli, akk küldték el, mikor megismertem. Ennek ellenère nagyon szeretem és vele vagyok, igyekszem neki segíteni.
2012. okt. 4. 08:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Kivételek mindig vannak, igen, itt is. :)
2012. okt. 4. 08:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Például itt...

Ami pedig az elvárásokat illeti: nekem annyi a lényeg, hogy szorgalmas legyen az illető, aki nem veti meg a munkát. Lusta, élősködő disznó nem kell annak sem, akit nem foglalkoztatnak annyira az anyagiak.

2012. okt. 4. 08:46
 7/14 anonim ***** válasza:

Ezt az általánosítást el kellene felejteni.

Amúgy persze, létezik ilyen lány. Például én. :)

2012. okt. 4. 08:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok lány, olyan mint a bizsu. Csillog-villog, de egy forintot sem ér. De általánosítani nem kell, aki a pénzre megy, az nem téged fog szeretni.
2012. okt. 4. 09:25
 9/14 anonim ***** válasza:
ilyen picsogással nem fogsz elérni semmit...én azt bírom a pasikban hogy a p1csákból akar magának bnőt....
2012. okt. 4. 09:54
 10/14 anonim ***** válasza:

"amelyik pasi gazdag,kocsija van annak barátnője is van"

Megint ez az általánosítás,istenem de unalmas már.

Te annyit látsz az egészből hogy nem jópasi de van kocsija=van barátnője,holott lehet hogy a srác ugyan nem néz ki jól,de rendes,jófej és vicces az ilyet pedig szeretik a lányok ha van kocsija,ha nincs.A metrón ugyanúgy álldogálnak kevésbé jól kinéző srácok hot barátnőkkel.

A másik opció a lányok akikről állandóan beszéltek és miattuk általánosítotok folyton: igen,van rengeteg a műkörmös,lufimellű cicababák közül akik arra áldozzák az életüket hogy a kinézetükkel fogjanak maguknak egy eltartót és ezt nem is nagyon rejtik véka alá,a srácok akik együtt vannak azoknak ez általában megfelel mert felszínesek és a barátnő is arra kell neki hogy legyen kivel felvonulni,ugyanúgy mint a drága autója esetében.Nos,az ilyen "barátnőt" szerintem ne irigyeld.Egy normális lány mellesleg sosem állna le egy tahó mercis barommal,úgyhogy erről ennyit.

2012. okt. 4. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!