Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat 18 éves lány és 28 éves fiú között? (lényeg:lent)
miért ne müködhetne?
19 voltam mikor megismertem a pasim..ö akkor volt 27..
és még mindig jol megvagyunk..kijártam a sulit majd összebutoroztunk..
mondjuk..
pont ma volt a monikashowban,,
a lány 19éves volt még a pasija közel 40..és müködött köztük
Ez nem kor, ez ember függő. Lehet 27 évesen te vagy álmai nője, és minden oké lesz, de lehet, hogy nem, mert egy féreg.
Ez ugyanígy egy veled egykorúval is megtörténhet. Mi honnan tudjuk? Te ismered az embert.
Úgy gondolom, ha a beszélgetéseink helyett én tanulni szeretnék gyerekesnek fog tartani..Nem merem felhozni ezt a témát, annyira félek hogy egyszer csak eltűnik...
Erre még rá tesz egy lapáttal hogy szűz vagyok, amitől szintén gyerekesnek tarta majd...
Ha értelmes a pasi, akkor biztos nem fog fennakadni ilyenen, hogy szűz vagy, és meg fogja érteni, hogy ez a pár hónap Neked a jövődet jelenti. A szüzességedről pedig még annyit, hogy szerintem egy ilyen korú férfinak azért már elég érett gondolkodása van, és tisztel azért, hogy nem feküdtél le akárkivel. Ráadásul, ha komolyabbra fordulna a kapcsolatotok, szerintem még örülne is annak, hogy Ő volt az első az életedben. A kapcsolat természetesen működhet, én 17 éves vagyok, és én is most ismerkedek egy 28 évessel :)
Sok sikert Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!