Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha én nem érzem gáznak hogy...

Ha én nem érzem gáznak hogy így vesztettem el a szüzességemet akkor a lényeg hogy jól éreztük magunkat nem? Az egyéjszakásból is lehet komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk szilveszterezni 2 haverommal egy klub-ban ahol megismerkedtünk 2 nagyon aranyos,szép és csinos csajszival,elég jól eldumálgattunk meg ilyenek ahol látszott is hogy a számomra szebb lánynak eléggé bejövök nekem meg ő főleg azt a buli végén hajnalba a másik lány hazament taxival az úgymond kiválasztottammal pedig hazamentünk hozzánk...otthon szerencsére senki nem volt otthon azt ettünk kicsit,a hangulat oldott volt a még bennünk lévő alkohol miatt de nem voltunk részegek,elég sokat dumálgattunk majd megcsókoltam és nagyon megörültem mert ő is visszacsókolt:)azt megkérdeztem mit szólna ahhoz ha eggyütt lezuhanyoznánk majd ittmaradna éjszakára,belement aminek nagyon örültem:)majd a fürdőben tovább csókolóztunk,simogattuk egymást azt inkább megmondtam neki hogy még szűz vagyok nehogy váratlanul érje,ő mondta hogy már nem az de nem zavarta,inkább örült neki ami jólesett:)Elkezdtünk vetkőzni meg egymást vetkőztetni aminek a látványától is majdnem elélveztem főleg amikor a fehérneműig jutottunk mert nagyon csodás teste van,eléggé karcsú és formás ráadásul nagyon szép és aranyos babaarca van:)Mikor már anyaszült meztelenek voltunk és úgy állt előttem meg kicsit be is hajolt majdnem ott helyben rávetettem magam de koton nélkül mégse toltam belé...álló farokkal szépen beálltam mellé a zuhanyfülkébe ahol elég forró volt a helyzet,elősször megfürdettük egymást majd a csempének dőlve csókolóztunk,simogattuk egymást utána 1x2x kielégítettük egymást kézzel,szájjal ami hihetetlen jó volt utána megtörölköztünk majd bementünk a szobámba,ajtó bezár azt gyújtottunk pár mécsest majd masszázs is volt azt elővettem pár db durex love-ot meg volt epres sikosító is azt egy kis izgatás után felhúzta nekem majd megtörtént a dolog...reggelig többször is csináltuk ami csodálatos volt majd délutánig aludtunk azt beszélgettünk miután felkeltünk azt kidobtuk a szemeteket meg kajáltunk is majd lekísértem a buszvégre majd csók és öleléssel búcsúztunk és valszeg folytatódni fog ez a dolog akár egy komoly kapcsolat is így beszéltük meg.

Szerintetek is van jövője egy egyéjszakás kalandból egy komoly kapcsolat alakuljon ki?Nekem minden vágyam meg úgy vettem észre ő is ezt szeretné:)

Nem gáz hogy így vesztettem el egy még nem komoly kapcsolatban?Védekeztünk minden aktusnál és később is így tesszük így nem hiszem hogy gond lenne később:)

2011. jan. 1. 18:52
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
hány éves vagy?
2011. jan. 1. 18:54
 2/23 anonim ***** válasza:

Ha neked nem gáz, hogy a csaj egy ribi...

hány évesek vagytok?

2011. jan. 1. 18:55
 3/23 anonim ***** válasza:
Kicsit olyan mintha fikció lenne v nem?
2011. jan. 1. 18:57
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem fikció és attól hogy valaki belemegy egy ilyenbe mert úgy érzi ő is hogy komoly kapcsolat lehet belőle az nem feltétlenül ribi am én 20 ő 17
2011. jan. 1. 18:58
 5/23 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz tök jó szilvesztered volt gratulálok bár ilyen lenne minden szilveszterem.
2011. jan. 1. 18:59
 6/23 anonim ***** válasza:
Hívd fel pls h most mit mond! :P
2011. jan. 1. 19:01
 7/23 A kérdező kommentje:

19:01 Kb 1 órája hívtam és ugyanazt amit megbeszéltünk:)

Szval nem jön össze amire számítassz:P

2011. jan. 1. 19:02
 8/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez jól hangzik :3

Még ha csak egyéjszakás kaland is marad akkor is legalább normális éjjszakád volt nem egy félreeső sarokban gyorsan meghúztál valakit. Ha szerinted nem gáz akkor meg ne érdekeljen más mit mond a fő hogy ne bánd meg

Nemtom milyen a csaj vagy együtt lesztek vagy ilyenek, de majd szoritok :D

2011. jan. 1. 19:03
 9/23 anonim válasza:
tokre irigy vagyok!orulok neked...remelem egymasba szerettek es boldogan eltek meg meg nem haltok:Dvagy csak boldogan eltek:P
2011. jan. 1. 19:05
 10/23 A kérdező kommentje:

19:03

Köszi szépen és igazad van:)

Nagy esély van a komoly kapcsolatra am nagyon édes és aranyos lány minden tekintetben:)

2011. jan. 1. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!