Ha én nem érzem gáznak hogy így vesztettem el a szüzességemet akkor a lényeg hogy jól éreztük magunkat nem? Az egyéjszakásból is lehet komoly kapcsolat?
Tegnap voltunk szilveszterezni 2 haverommal egy klub-ban ahol megismerkedtünk 2 nagyon aranyos,szép és csinos csajszival,elég jól eldumálgattunk meg ilyenek ahol látszott is hogy a számomra szebb lánynak eléggé bejövök nekem meg ő főleg azt a buli végén hajnalba a másik lány hazament taxival az úgymond kiválasztottammal pedig hazamentünk hozzánk...otthon szerencsére senki nem volt otthon azt ettünk kicsit,a hangulat oldott volt a még bennünk lévő alkohol miatt de nem voltunk részegek,elég sokat dumálgattunk majd megcsókoltam és nagyon megörültem mert ő is visszacsókolt:)azt megkérdeztem mit szólna ahhoz ha eggyütt lezuhanyoznánk majd ittmaradna éjszakára,belement aminek nagyon örültem:)majd a fürdőben tovább csókolóztunk,simogattuk egymást azt inkább megmondtam neki hogy még szűz vagyok nehogy váratlanul érje,ő mondta hogy már nem az de nem zavarta,inkább örült neki ami jólesett:)Elkezdtünk vetkőzni meg egymást vetkőztetni aminek a látványától is majdnem elélveztem főleg amikor a fehérneműig jutottunk mert nagyon csodás teste van,eléggé karcsú és formás ráadásul nagyon szép és aranyos babaarca van:)Mikor már anyaszült meztelenek voltunk és úgy állt előttem meg kicsit be is hajolt majdnem ott helyben rávetettem magam de koton nélkül mégse toltam belé...álló farokkal szépen beálltam mellé a zuhanyfülkébe ahol elég forró volt a helyzet,elősször megfürdettük egymást majd a csempének dőlve csókolóztunk,simogattuk egymást utána 1x2x kielégítettük egymást kézzel,szájjal ami hihetetlen jó volt utána megtörölköztünk majd bementünk a szobámba,ajtó bezár azt gyújtottunk pár mécsest majd masszázs is volt azt elővettem pár db durex love-ot meg volt epres sikosító is azt egy kis izgatás után felhúzta nekem majd megtörtént a dolog...reggelig többször is csináltuk ami csodálatos volt majd délutánig aludtunk azt beszélgettünk miután felkeltünk azt kidobtuk a szemeteket meg kajáltunk is majd lekísértem a buszvégre majd csók és öleléssel búcsúztunk és valszeg folytatódni fog ez a dolog akár egy komoly kapcsolat is így beszéltük meg.
Szerintetek is van jövője egy egyéjszakás kalandból egy komoly kapcsolat alakuljon ki?Nekem minden vágyam meg úgy vettem észre ő is ezt szeretné:)
Nem gáz hogy így vesztettem el egy még nem komoly kapcsolatban?Védekeztünk minden aktusnál és később is így tesszük így nem hiszem hogy gond lenne később:)
jó sztori.
mennyire volt tapasztalt a lány?
örült, hogy sszűzteleníthetett? meg volt elégedve a teljesítményeddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!