Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet vagy léteik olyan lány akinek nem a pénz a lényeg?
Huszonéves vagyok és magányos.Persze nyilván a legutolsó szakításom miatt vagyok ilyen de most egyre inkább az az érzésem,hogy a karrieremmel kellene foglalkoznom inkább.
Sajnos azt látom,hogy amelyik pasi gazdag,kocsija van annak barátnője is van..még akkor is ha az a srác nem illedelmes,nem is valami művelt.Amikor ezt látom,akkor az a kérdés merül fel bennem,hogy van esetleg olyan lány akinek nem az anyagiak a fontosak? Sajnos hiába vagyok ápolt,illedelmes,művelt és azt mondják "helyes pasi" mindig a vége,hogy egy másik fiúnak nagyobbak az anyagi kondíciói és ezzel már egy mai lányt bele lehet vinni a csábításba. Tisztelet a kivételnek! :) De hol vannak azok a kivételek? :) Üdv mindenkinek!
Én 14/L vok és nekem nem a pénz számít!
Azok hülyék akinek az számít -.-
19/L
"hol vannak azok a kivételek?" Hát bocs, de szerintem nagyon sok kivétel van/:)! Viszont tévhitben vagy, ha azt hiszed, hogy attól, hogy valaki "KIVÉTEL", vagyis nem érdekli a pénz, attól bármelyikük rögtön ellesz ájulva tőled, mert művelt vagy. Talán az is meglehet, hogy egy nálad szegényebb emberrel köti össze magát, aki érdekesebb társaságot nyújt neki.
Roppant idegesítő nekem, amikor valaki ezzel jön, hogy "a mai nőket csak a pénz érdekli". Ma is volt rá példa.
És az ilyen embereket úgy képzelem, el aki vagy csak igazi haszonleső nők társaságát keresi, mert rosszul szelektál, ami szerintem elég gáz-.-, vagy pl.
Tegyük fel, hogy beakar vágódni nálam(-akit nem érdekel a pénz), azzal a szándékkal, hogy talán párkapcsolat alakuljon ki. Eleve bele van ékelődve egy természetellenes magatartás, ami miatt nem tud teljesen ellazulni, hogy arra koncentrál, hogy megfeleljen neki, emiatt mondhatni, érzéketlen lesz. Nekem meg az a benyomásom róla, hogy fárasztóan tapadós, túl egysíkú, puritán, biztos vannak nála jobbak is számomra, és egy idő után lekoptatom. és ő ezt úgy fogja, hogy "jaj a pénz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!