Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan alszentek a lanyok, hogy mindig azt mondjak mint a papagaj, hogy a kulso megfog belso megtart es. Ugyanolyan fontos mind a ketto (oriasi humbuk szoveg)?
Mondok: nem kéne olyan pasi, aki ezer nőnél bepróbálkozik! Ez számomra azt jelenti, hogy fogalma sincs, milyen nőt keres, nem is igazán érdekli az adott nő, akinél próbálkozik, csak "legyen már valaki". 99-nél se próbálkozzon!
Egy magára valamit is adó pasi először csak puhatolózik, flörtölget, és ha kap jeleket (ja, hogy azt tudni kellene értelmezni?!), akkor megy tovább, és hívja el randira a nőt. Én ott leírok egy pasit, ha tudom (vagy csak sejtem), hogy minden nőnemű lényt randira hívott már, mert szánalmas kapálózásnak gondolom.
Anyááám... A sok debil puhap*cs... :D
Persze, mindenért a nők a hibásak, ők a felszínesek... :D
Kérdés: Melyikőtök jönne össze egy k*rvára kib*szottul ronda csajjal? Egyikőtök sem, csak aki kétségbe van már nagyon esve... :D
Szürke kisegerek vagytok, azért nem lesz az ilyeneknek soha épkézláb kapcsolata. Gyanítom, az itt sápítozó srácok 50%-a jóképűbb nálam.
De én mégis kitűnök a tömegből. Egy nőnél a megfelelő módon kell kezdeményezni. Kell hozzá határozottság (hogy lássák, tudod, mit akarsz), sok önbizalom (nem félsz és nem vagy tutyimutyi), valamint pozitív kisugárzás.
173 cm vagyok, 60 kg, szemüveges. Mégis mindig megkaptam a legjobb nőket is. Tudni kell bánni velük, ennyi. Nem nyavajogni, mint az oviban...
Mostmár csak egyre koncentrálok. Menyasszonyom van. Ennyi.
25/F
És ha nem kap jelet soha? Mindig azt mondjátok, hogy próbálkozni kell, menni kell utána, ha egy visszautasít, akkor majd a második, harmadik, negyedik...
Most őszintén, minek?4 Te nem az emberfeletti kitartást látod ebben a fiúban, hanem csak egy szánalmas kapálózást. De ha nem csinálna semmit, akkor meg az lenne a baj. ami a jeladásokat illeti, semmit nem érnek. Itt a fórumon maga egy nő mondta, hogy szándékosan kétértelmű jeleket szokott küldözgetni, hogy ha mégsem tetszik neki a dolog, akkor kihátrálhasson belőle.Sok nő pedig azzal szórakozik, hogy direkt kacérkodik a fickókkal, azután visszavonul és röhög rajta, hogy mekkora hatalma van. És mielőtt azzal jönnél, ezt nemcsak tízen-, hanem huszonévesek is megcsinálják.
Soha nem fogod megérteni, mivel soha nem leszel férfi. azt viszont én megértettem, hogy itt a gyakori-n nincs olyan, hogy nőnek ne legyen igaza. ha esetleg mégsem, akkor automatikusan ez a pont lép érvénybe.
"Amúgy meg sajnálhatod, de nem tudsz lányok nélkül élni. Senki se tud."
Ha más nincs, akkor veszek kutyát, macskát vagy valamilyen másik állatot. ha pedig szex kell, majd elmegyek prostituálthoz. Végső esetben akár ez is egy megoldás lehet.
Tudod, ebben a mai világban, ahol szinte már a legrondább, butább, igénytelenebb nőkre is rámászik valaki, nem hiszem, hogy lenen olyan lány, aki senkinek sem kell. Annak a csajnak már nagyon antiszociálisnak kell lennie, ha senki nem érdeklődik iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!