Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert olyan alszentek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert olyan alszentek a lanyok, hogy mindig azt mondjak mint a papagaj, hogy a kulso megfog belso megtart es. Ugyanolyan fontos mind a ketto (oriasi humbuk szoveg)?

Figyelt kérdés
Tegnap is volt itt a.gykn es kerdes olyan cim alatt.szerepel, hogy Ti mit gondolnatok ha egy pasi ilyet csinal? Egy kulsosegekre maximalisan buko buta lany fejtette.ki a velemenyet, hogy a kulso mindenek.felett all, aki azt irta oda valaszkent, hogy ez igy van es nyugodtan valogass ezerrel kulso alapjan az mind magas szazalekot kapott a.valaszaira, aki szerint meg felszines a kerdezo, azt mind lepontoztak. A masik meg az, hogy ha itt a gykn van kerdes a belsovel kapcsolatban akkor jon max 10 valasz a kerdesre, ha ha kulsovel kapcsolatos.a.kerdes akkor meg jon alaphangon is 40valasz. Azzal meg senki ne jojjon, hogy a kulso megfog, belso megtart. Mert 100 bol 95 huszonot ev alatti lanyt a kulso fogj meg es a belso mar nem erdekli, hanem megprobalja a pasit a sajat izlesehez formalni belsore is. Vagyis elviseli. Ha ez nem.igy lenne akkor a buszon is a gimis fruskak mem a szotlan szepfiuhoz ulnenek le beszelgetni, hanem a jo dumas ronda.pasihoz. De az mindig egyedul ul. A kulso mindig mindenek felett all. Az okos embereknel.is az dont. Pl ha egy okos cegvezeto noi alkalmazottat keres akkor nem a kover160 centiset fogja valasztani, hanem a csinos 175 csntiset. Ezt felmeresek bizonyitottal be. Mindenben a kulso dont.
2012. okt. 26. 08:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Mondok: nem kéne olyan pasi, aki ezer nőnél bepróbálkozik! Ez számomra azt jelenti, hogy fogalma sincs, milyen nőt keres, nem is igazán érdekli az adott nő, akinél próbálkozik, csak "legyen már valaki". 99-nél se próbálkozzon!

Egy magára valamit is adó pasi először csak puhatolózik, flörtölget, és ha kap jeleket (ja, hogy azt tudni kellene értelmezni?!), akkor megy tovább, és hívja el randira a nőt. Én ott leírok egy pasit, ha tudom (vagy csak sejtem), hogy minden nőnemű lényt randira hívott már, mert szánalmas kapálózásnak gondolom.

2012. okt. 26. 11:17
 22/35 anonim ***** válasza:
# 20: a világ összes nőjét ismered, és ez alapján ki tudod jelenteni, hogy mindegyik felszínes?!
2012. okt. 26. 11:18
 23/35 anonim ***** válasza:

Anyááám... A sok debil puhap*cs... :D

Persze, mindenért a nők a hibásak, ők a felszínesek... :D

Kérdés: Melyikőtök jönne össze egy k*rvára kib*szottul ronda csajjal? Egyikőtök sem, csak aki kétségbe van már nagyon esve... :D

Szürke kisegerek vagytok, azért nem lesz az ilyeneknek soha épkézláb kapcsolata. Gyanítom, az itt sápítozó srácok 50%-a jóképűbb nálam.

De én mégis kitűnök a tömegből. Egy nőnél a megfelelő módon kell kezdeményezni. Kell hozzá határozottság (hogy lássák, tudod, mit akarsz), sok önbizalom (nem félsz és nem vagy tutyimutyi), valamint pozitív kisugárzás.

173 cm vagyok, 60 kg, szemüveges. Mégis mindig megkaptam a legjobb nőket is. Tudni kell bánni velük, ennyi. Nem nyavajogni, mint az oviban...

Mostmár csak egyre koncentrálok. Menyasszonyom van. Ennyi.

25/F

2012. okt. 26. 11:28
 24/35 anonim ***** válasza:

És ha nem kap jelet soha? Mindig azt mondjátok, hogy próbálkozni kell, menni kell utána, ha egy visszautasít, akkor majd a második, harmadik, negyedik...

Most őszintén, minek?4 Te nem az emberfeletti kitartást látod ebben a fiúban, hanem csak egy szánalmas kapálózást. De ha nem csinálna semmit, akkor meg az lenne a baj. ami a jeladásokat illeti, semmit nem érnek. Itt a fórumon maga egy nő mondta, hogy szándékosan kétértelmű jeleket szokott küldözgetni, hogy ha mégsem tetszik neki a dolog, akkor kihátrálhasson belőle.Sok nő pedig azzal szórakozik, hogy direkt kacérkodik a fickókkal, azután visszavonul és röhög rajta, hogy mekkora hatalma van. És mielőtt azzal jönnél, ezt nemcsak tízen-, hanem huszonévesek is megcsinálják.

Soha nem fogod megérteni, mivel soha nem leszel férfi. azt viszont én megértettem, hogy itt a gyakori-n nincs olyan, hogy nőnek ne legyen igaza. ha esetleg mégsem, akkor automatikusan ez a pont lép érvénybe.

2012. okt. 26. 11:29
 25/35 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, én se kaptam soha semmilyen jelet, és ezzel minden ronda/alacsony fiú/férfi így van. Akkor mégis kinél próbálkozzunk? Ha esélyt sem ad egy lány se a külsőm miatt, anélkül h bármit is tudna rólam, akkor azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, h mind felszínesek vagytok.
2012. okt. 26. 11:34
 26/35 anonim ***** válasza:
Annyira utálom ezt az általánosítást, hogy elmondani nem tudom. Oké, láttál vagy hallottál lányokról akik ilyenek voltak, de ez nem azt jelenti hogy minden lány ilyen...-.- Én is rengeteg olyan srácot láttam aki meg sem látta azokat, akiket nem érdekelt hogy milyen a lány maga, csak az hogy milyen az alakja és hogy mennyire szép. Teljesen fölöslegesen jöttél ide hisztizni, gondolom azért, mert nincs barátnőd, és szánalmas módon elkeseredésedben az összes lányt hibáztatod. Még véletlenül sem benned van a hiba...-.- Szerintem inkább magadba nézz, ahelyett hogy itt nyavalyognál. Amúgy meg sajnálhatod, de nem tudsz lányok nélkül élni. Senki se tud.
2012. okt. 26. 15:55
 27/35 anonim ***** válasza:
És mi van, ha csak olyan lányokkal találkoztunk, akiknek csak a külső számít? Még a legnormálisabbaknak is. Nekünk ronda srácoknak márpedig muszáj megtanulnunk nő nélkül élni, hacsak nem történik vmi csoda a nők értékrendjével.
2012. okt. 26. 16:31
 28/35 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg sajnálhatod, de nem tudsz lányok nélkül élni. Senki se tud."

Ha más nincs, akkor veszek kutyát, macskát vagy valamilyen másik állatot. ha pedig szex kell, majd elmegyek prostituálthoz. Végső esetben akár ez is egy megoldás lehet.

Tudod, ebben a mai világban, ahol szinte már a legrondább, butább, igénytelenebb nőkre is rámászik valaki, nem hiszem, hogy lenen olyan lány, aki senkinek sem kell. Annak a csajnak már nagyon antiszociálisnak kell lennie, ha senki nem érdeklődik iránta.

2012. okt. 26. 17:31
 29/35 anonim ***** válasza:
Tudom egyébként, hogy nem nekem szólt, de sokszor jutott már az eszembe nekem is, hogy talán egyedül maradok. Ami pedig a legdurvább, hogy ha normál életet él valaki, akkor sem biztos, hogy megúszhatja mocskolódás nélkül.
2012. okt. 26. 17:43
 30/35 A kérdező kommentje:
A rondasag sajnos a legnagyobb forever alone faktor.
2012. okt. 26. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!