Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert olyan alszentek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert olyan alszentek a lanyok, hogy mindig azt mondjak mint a papagaj, hogy a kulso megfog belso megtart es. Ugyanolyan fontos mind a ketto (oriasi humbuk szoveg)?

Figyelt kérdés
Tegnap is volt itt a.gykn es kerdes olyan cim alatt.szerepel, hogy Ti mit gondolnatok ha egy pasi ilyet csinal? Egy kulsosegekre maximalisan buko buta lany fejtette.ki a velemenyet, hogy a kulso mindenek.felett all, aki azt irta oda valaszkent, hogy ez igy van es nyugodtan valogass ezerrel kulso alapjan az mind magas szazalekot kapott a.valaszaira, aki szerint meg felszines a kerdezo, azt mind lepontoztak. A masik meg az, hogy ha itt a gykn van kerdes a belsovel kapcsolatban akkor jon max 10 valasz a kerdesre, ha ha kulsovel kapcsolatos.a.kerdes akkor meg jon alaphangon is 40valasz. Azzal meg senki ne jojjon, hogy a kulso megfog, belso megtart. Mert 100 bol 95 huszonot ev alatti lanyt a kulso fogj meg es a belso mar nem erdekli, hanem megprobalja a pasit a sajat izlesehez formalni belsore is. Vagyis elviseli. Ha ez nem.igy lenne akkor a buszon is a gimis fruskak mem a szotlan szepfiuhoz ulnenek le beszelgetni, hanem a jo dumas ronda.pasihoz. De az mindig egyedul ul. A kulso mindig mindenek felett all. Az okos embereknel.is az dont. Pl ha egy okos cegvezeto noi alkalmazottat keres akkor nem a kover160 centiset fogja valasztani, hanem a csinos 175 csntiset. Ezt felmeresek bizonyitottal be. Mindenben a kulso dont.
2012. okt. 26. 08:19
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Somnium az baj, hogy azt sem tudod hogyan hazudjal nagyobbat. Az a baj, hogy a tobbi lany is igy van, valamit mond es leir, de ha beleolvasunk sut rola, hogy nincs benne osszefugges, alszent duma. Leirtad, hogy neked a belso a fontosabb, aztan meg leirtad, hogy.nem a kulseje fogott meg hanem a humora, jo dumaja. Kovetkezo mondatodban meg teljesen homlok egyenest mast mobdasz, hogy talalkoztam vele es tetszettek a szemei stb. Akkor most hogy van ez, hogy nem tetszett meg a humora volt a lenyege es megis azert valasztottad mert szepek voltak a szemei?
2012. okt. 26. 10:09
 12/35 Somnium válasza:
Teljesen lényegtelen mit írok, úgysem hiszed el.A lényeg, hogy én mit gondolok.Ennyi.
2012. okt. 26. 10:13
 13/35 anonim ***** válasza:

Kérdező: amit te külsőként definiálsz, az nagyon sok tényezőből áll össze. Minden embernek van egy bizonyos "kisugárzása", ami alapján a többi ember kialakít róla egyfajta benyomást (férfiak és nők egyaránt). Ha én meglátok valakit, akit nem ismerek, akkor nyilván elsősorban a külső alapján alakul ki ez az első benyomás, de ez nem csak az arcvonásokból tevődik össze, hanem minden másból: milyen az öltözködése, testtartása, gesztusai, mimikája. Ha valaki például sokat mosolyog és kedvesen beszél, látszik, hogy van önbizalma, akkor egyértelműen pozitív benyomást tesz rám. Ellenben, ha valaki mogorva, bizonytalan, görnyedt testtartású, stílustalanul öltözködik, akkor lehet akármilyen jóképű, egyszerűen negatív a kisugárzása. Ezek többnyire tudat alatt hatnak.

Emlékszem, hogy annakidején az exemtől (akivel 11 évig voltam együtt) szabályosan viszolyogtam, és akkor még nem tudtam megfogalmazni, de az öltözködése miatt volt. Olyan holmikat hordott, amiről én úgy gondoltam - nem tudatosan - hogy nem tudnék összejönni olyan pasival, aki ilyesmit hord! Kínosnak éreztem volna, ha meg kell vele jelennem társaságban. Ilyen "apróságok" döntenek néha.

Aztán később jobban megismertem, és a személyisége, kisugárzása, vidámsága megfogott, és ettől kezdve egyre inkább a pozitívumokra koncentráltam, hogy tetszik a szeme, a vonásai - ezek az első összbenyomáskor még nem tűntek fel, hanem ahogy elkezdett tetszeni maga az EMBER, úgy elkezdtem figyelni a részletekre, és megtetszettek. Akkor már vonzónak láttam, kívül-belül egyaránt. Szerencsére a fura öltözködésről is leszokott hamar. :)

A jelenlegi páromnak sem a külseje fogott meg, de ahogy elkezdtem hozzá vonzódni, felfedeztem benne egy csomó vonzó külsőséget is. Olyan "részleteket", amiket az első benyomáskor még nem fedeztem fel. Ilyen például a tekintet. Nyilvánvaló, hogy amikor valakivel ismerkedem, akkor épp csak rápillantok, nem nézek mélyen a szemébe, ahhoz már kell egyfajta intim viszony, hogy úgy nézzen rám, hogy elolvadok a tekintetétől.

2012. okt. 26. 10:37
 14/35 anonim ***** válasza:
Amit ti lányok kisugárzásnak neveztek, az elég lehet ahhoz, h az illető szimpatikus legyen, mint barát. Az viszont, h összejöttök-e vele, egyáltalán nem ezen múlik, hanem azon, h mennyire jóképű és magas.
2012. okt. 26. 10:56
 15/35 A kérdező kommentje:
Kisugarzas egyenlo akkor a kulsovel?
2012. okt. 26. 11:06
 16/35 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__35768..

Itt van a kérdés, olvassatok bele, ha gondoljátok!

2012. okt. 26. 11:09
 17/35 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert ma már minden jött ment akárki mondhat bárhol véleményt, úgy mintha szakértő úr/asszony lenne vagy x-faktor zsűri tag. :DD Most ilyen világot élünk, nekem is bejön, mert fain. Evridéj áj sáffülin
2012. okt. 26. 11:11
 18/35 anonim ***** válasza:

"Pl ha egy okos cegvezeto noi alkalmazottat keres akkor nem a kover160 centiset fogja valasztani, hanem a csinos 175 csntiset. Ezt felmeresek bizonyitottal be."

A felmérések statisztikán alapulnak, és max. azt lehet kijelenteni, hogy a nők x%-a így választ - biztos, hogy nem 100%.

Mondok egy példát: Felmérések igazolták, hogy a nők 60-80%-ának egyáltalán nincs hüvelyi orgazmusa. Ez alapján bele kéne törődnöm, hogy nekem sincs, hiszen a felmérések igazolják, hogy a többségnek nincs... márpedig nekem van, meglehetősen gyakran. És inkább vagyok kivétel, aki erősíti a szabályt, minthogy higgyek a felméréseknek! ;)

Nektek is ezt kellene tennetek, az általánosítások helyett inkább olyan nőt keresni, aki nem felszínes és a külsőségekre ad csak. Mert nem az a fontos, hogy az ÖSSZES nő elfogadjon, hanem csak egyetlen, akivel párkapcsolatot lehet kialakítani.

2012. okt. 26. 11:11
 19/35 anonim ***** válasza:

Maga kifejezés, hogy esélyt adjon, nevetséges. A nők szoktak esélyt adni vagy nem adni, nem a férfiak.

A másik, hogy nem ártana belegondolnod, mit élhet át valaki, akit már 99-szer elutasítottak.Egy lány sokszor már egyetlen darab elutasítástól is kikészül.

Ehhez képest ismerek olyan srácot, aki 8mivel előnytelen a külseje9 már kb. ezernél tart. Erre mondj valamit!

2012. okt. 26. 11:13
 20/35 anonim ***** válasza:
Vannak dolgok, amik csak a nők nagy részére igazak (pl. a hüvelyi orgazmusos dolog), de vannak olyanok is, amik minden nőre. Ilyenek pl. h puncijuk van, és h felszínesek.
2012. okt. 26. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!