Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan alszentek a lanyok, hogy mindig azt mondjak mint a papagaj, hogy a kulso megfog belso megtart es. Ugyanolyan fontos mind a ketto (oriasi humbuk szoveg)?
Kérdező: amit te külsőként definiálsz, az nagyon sok tényezőből áll össze. Minden embernek van egy bizonyos "kisugárzása", ami alapján a többi ember kialakít róla egyfajta benyomást (férfiak és nők egyaránt). Ha én meglátok valakit, akit nem ismerek, akkor nyilván elsősorban a külső alapján alakul ki ez az első benyomás, de ez nem csak az arcvonásokból tevődik össze, hanem minden másból: milyen az öltözködése, testtartása, gesztusai, mimikája. Ha valaki például sokat mosolyog és kedvesen beszél, látszik, hogy van önbizalma, akkor egyértelműen pozitív benyomást tesz rám. Ellenben, ha valaki mogorva, bizonytalan, görnyedt testtartású, stílustalanul öltözködik, akkor lehet akármilyen jóképű, egyszerűen negatív a kisugárzása. Ezek többnyire tudat alatt hatnak.
Emlékszem, hogy annakidején az exemtől (akivel 11 évig voltam együtt) szabályosan viszolyogtam, és akkor még nem tudtam megfogalmazni, de az öltözködése miatt volt. Olyan holmikat hordott, amiről én úgy gondoltam - nem tudatosan - hogy nem tudnék összejönni olyan pasival, aki ilyesmit hord! Kínosnak éreztem volna, ha meg kell vele jelennem társaságban. Ilyen "apróságok" döntenek néha.
Aztán később jobban megismertem, és a személyisége, kisugárzása, vidámsága megfogott, és ettől kezdve egyre inkább a pozitívumokra koncentráltam, hogy tetszik a szeme, a vonásai - ezek az első összbenyomáskor még nem tűntek fel, hanem ahogy elkezdett tetszeni maga az EMBER, úgy elkezdtem figyelni a részletekre, és megtetszettek. Akkor már vonzónak láttam, kívül-belül egyaránt. Szerencsére a fura öltözködésről is leszokott hamar. :)
A jelenlegi páromnak sem a külseje fogott meg, de ahogy elkezdtem hozzá vonzódni, felfedeztem benne egy csomó vonzó külsőséget is. Olyan "részleteket", amiket az első benyomáskor még nem fedeztem fel. Ilyen például a tekintet. Nyilvánvaló, hogy amikor valakivel ismerkedem, akkor épp csak rápillantok, nem nézek mélyen a szemébe, ahhoz már kell egyfajta intim viszony, hogy úgy nézzen rám, hogy elolvadok a tekintetétől.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__35768..
Itt van a kérdés, olvassatok bele, ha gondoljátok!
"Pl ha egy okos cegvezeto noi alkalmazottat keres akkor nem a kover160 centiset fogja valasztani, hanem a csinos 175 csntiset. Ezt felmeresek bizonyitottal be."
A felmérések statisztikán alapulnak, és max. azt lehet kijelenteni, hogy a nők x%-a így választ - biztos, hogy nem 100%.
Mondok egy példát: Felmérések igazolták, hogy a nők 60-80%-ának egyáltalán nincs hüvelyi orgazmusa. Ez alapján bele kéne törődnöm, hogy nekem sincs, hiszen a felmérések igazolják, hogy a többségnek nincs... márpedig nekem van, meglehetősen gyakran. És inkább vagyok kivétel, aki erősíti a szabályt, minthogy higgyek a felméréseknek! ;)
Nektek is ezt kellene tennetek, az általánosítások helyett inkább olyan nőt keresni, aki nem felszínes és a külsőségekre ad csak. Mert nem az a fontos, hogy az ÖSSZES nő elfogadjon, hanem csak egyetlen, akivel párkapcsolatot lehet kialakítani.
Maga kifejezés, hogy esélyt adjon, nevetséges. A nők szoktak esélyt adni vagy nem adni, nem a férfiak.
A másik, hogy nem ártana belegondolnod, mit élhet át valaki, akit már 99-szer elutasítottak.Egy lány sokszor már egyetlen darab elutasítástól is kikészül.
Ehhez képest ismerek olyan srácot, aki 8mivel előnytelen a külseje9 már kb. ezernél tart. Erre mondj valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!