Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PASIK Mi az, ami leginkább taszitó egy nőben?
leginkább az igénytelenség, lepedékes fog, büdös száj, testszag, zsíros haj ilyesmi.
jah meg a legújabb "kedvencem" a szemöldöktetoválás, olyan igénytelenül rondára bírják megcsinálni, hogy engem nagyon taszít, ezen kívül az ízléstelen/erős smink.
egy pici kell, de nem kell levakolni az arcotokat. főleg fiatalaon, még szép a bőrötök is, azt rákentek egy csomó szart.
igénytelenség
a tetovált szemöldök tényleg undorító!
28F
Ha pénzéhes!
Volt már olyan barátnőm,aki normálisan viselkedett
velem,viszont ha nem voltam hajlandó pénzel segíteni,kifizetni a fodrászt,beszállni egy jó ruhába,akkor duzzogott.
Meg a hisztit utálom még!
Ez se jó,az se jó,mindenbe beleköt.
A lusta lányokkal viszont ki lehet kergetni a világból.
Volt olyan barátnőm,aki után én szedegettem össze a koszos zsebit,mert az ágy mellé dobálta,mosogatni nem mosogatott,mert a mit tom én milyen zselét fellazítja a langyos víz a körme alatt.
Igénytelenség:ide tartozik a kövérség (nem a minimális kis poci, hanem a kóros elhízás!), a büdösség bármilyen formája(száj, hónalj,puni), folyamatos mocskos beszéd, ribanckodás, qrválkodás.
Ezen kívül még a nagyképűség, vagy csak úgy általában pusztán a kinézetük miatt önmagukat más emberek elé helyezés...
Ennyi jutott eszembe.
tetovált szemöldök tényleg undorító!
ne legyen kövér/büdös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!