Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
mintha már lettél volna kint pár hete, csak akkor a szőrtelenítésben kértél tanácsot.
kérdésre válaszolva: számomra abszolút nem vonzó
Szerintem nincs vele különösebb probléma. A melled tényleg lóg egy kicsit, arra esetleg edzhetsz, de nálam nem lenne kizáró ok. A szőrrel pedig abszolút semmi baj. :)
24/n
"A melled tényleg lóg egy kicsit, arra esetleg edzhetsz" - imádom az ilyen hozzáértö tanácsokat!
Szerintem ha "mellre edz egy kicsit", akkor fog változni valamit a helyzet???
ha mellre edz csak nagyobb lesz
de szerintem az jobb mint a horpadék mellkas mint ami a divat
Látszik, hogy puhány vagy, bocs, nem bántásból, de biztos nem vidéken nőttél fel, és nem is végeztél nagyon fizikai munkát intenzíven és/vagy nem sportoltál soha, legalábbis nagyon minimálisat.
Én magam sosem néztem ki így, volt rajtam már több felesleg, kb annyi lehetett mint most rajtad, de vállas voltam, és alatta izom volt, és egész más volt az összkép, látszott, hogy nem vagyok eltunyulva. Szerintem kezdj el sportolni. Futni, kondizni, tökmindegy, de ne sakkozni, meg pingpongozni meg ilyen lagymatag sportokat űzni, hanem kemény kardióedzést csinálj első körben, picit fogyj le és mellette erősödj is, mert az "izmaid" nem kontúrosak nem aktívak az izomrostok nincsenek "használatban" és ezért összemosodik minden és laza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!