Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Vonzó vagy taszító ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Vonzó vagy taszító ez a felsőtest?

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 28. 05:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

A kommenteket elnézve én még "őskövületnek" számítok.

Nekem nem jön be a kigyúrt, olajozott, szőrtelen felsőtest.

Sőt.

Tetszik, ha egy férfin van mit fogni (ez persze nem arra vonatkozik, hogy elfolyjon, olyan hájas legyen), de a tiéd számomra igen, megfelel.

Én például szabályosan rosszul vagyok a kigyúrt felsőtesttől.

Egy férfi meg legyen szőrös!

L/25

2012. szept. 28. 12:11
 22/32 anonim ***** válasza:

"Én például szabályosan rosszul vagyok a kigyúrt felsőtesttől."

Na, azért ne túlozzunk...

2012. szept. 28. 12:14
 23/32 anonim ***** válasza:

Nem túlzás.

Sajnálom, ha egyesek gyúrós öntudata ezt nem képes feldolgozni, de én tényleg undorítónak tartom a kigyúrt testet.

Ez így van és kész.

L/25

2012. szept. 28. 12:43
 24/32 anonim ***** válasza:

Mindenki más, ha valakinek nem jön be a kisportolt test és inkább a hájasabbat és ducibbat szereti hát azzal sincs semmi baj, szeresse ha neki bejön, legyen bennünk már tolerancia.

Amúgy meg, normális ember aki komolyan sportol és testépítést végez pl. nem kiröhögi a kezdőt az edzőteremben, hanem segíti, és tanácsokkal látja el!

2012. szept. 28. 13:46
 25/32 anonim ***** válasza:
Amúgy a túl kigyúrt nekem se jön be, picit izmos az jó
2012. szept. 28. 14:06
 26/32 anonim ***** válasza:

Most is van kinn egy ilyen kérdés...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

mg még van jópár ilyen, kinek az izmosabb kinek a nem izmos jön be, kinek a szőrös kinek a csupasz. Szerintem minden nő kicsit mást preferál.

2012. szept. 28. 14:51
 27/32 anonim ***** válasza:

hát nekem sem jön be...lógó mell? jajj...miért nem teszel ellene? nem azt mondom hogy minden nap 5 óra a kondiba...de egy héten egypárszor elmehetnél...

de ha inkább az őszinte kritika miatt felakarod kötni magad akkor én adom a kötelet...jézusom...akkor minek tetted ki a kérdést???

N22

2012. szept. 28. 17:07
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Barátomnak kb hasonló teste van, kicsit izmosabb, pont lesz.arom...

Kva sok nője volt már, nem ezen múlik.

Amúgy meg ha ennyire zavar, járj el valami küzdősportra, ott még csak az a monoton gyúrás feeling sincs, de ugyanúgy jó tested lehet. Nincs olyan katasztrofális tested, nem vagy extrémen girnyó vagy extrémen kövér, ha minimális energiát fektetnél bele simán jobb tested lehetne.

A problémád inkább ez a szánalmas picsogás, hogy jajj rusnya vagyok, inkább meghalok. Így valóban nehéz bárkinél is bevágódni. Mindent el lehet "adni" csak tálalás kérdése. Olyan fiúismerőseim népszerűek a lányoknál, hogy csak lesek, hogy mégis hogyan, mások meg helyes arccal és kockás hassal sem tudnak velük mit kezdeni, és néznek, mint f.sz a hegyen, hogy "jé nő, most akkor mit mondjak?"

Fejezd be a rinyálást és kezdj magaddal valamit. Vagy legyen brutális önbizalmad, vagy járj el mozogni.

2012. szept. 30. 13:27
 29/32 anonim ***** válasza:

Szerintem vonzó. Én bírom, ha egy férfi szőrös.

De sajnos utána olvastam a "megyek és kinyírom magamat" meg a "konditeremben kiröhögtek" válaszokat és már egyáltalán nem találom vonzónak. Egyrészt testhez kell a magabiztos vonzóerő, ami úgy látszik itt nincs meg. Másrészt meg járok konditerembe és sokféle ember jár oda és kábé mindenki leszar mindenkit, teszik a dolgukat és kész. Ha meg igaz és tényleg kiröhögtek: miért érdekel? (L/25)

2012. szept. 30. 13:41
 30/32 anonim ***** válasza:

Kb úgy nézel ki, mint én, csak rajtad van egy 10 kiló felesleg hozzám képest! :)

22/F

2012. szept. 30. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!