Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kommenteket elnézve én még "őskövületnek" számítok.
Nekem nem jön be a kigyúrt, olajozott, szőrtelen felsőtest.
Sőt.
Tetszik, ha egy férfin van mit fogni (ez persze nem arra vonatkozik, hogy elfolyjon, olyan hájas legyen), de a tiéd számomra igen, megfelel.
Én például szabályosan rosszul vagyok a kigyúrt felsőtesttől.
Egy férfi meg legyen szőrös!
L/25
"Én például szabályosan rosszul vagyok a kigyúrt felsőtesttől."
Na, azért ne túlozzunk...
Nem túlzás.
Sajnálom, ha egyesek gyúrós öntudata ezt nem képes feldolgozni, de én tényleg undorítónak tartom a kigyúrt testet.
Ez így van és kész.
L/25
Mindenki más, ha valakinek nem jön be a kisportolt test és inkább a hájasabbat és ducibbat szereti hát azzal sincs semmi baj, szeresse ha neki bejön, legyen bennünk már tolerancia.
Amúgy meg, normális ember aki komolyan sportol és testépítést végez pl. nem kiröhögi a kezdőt az edzőteremben, hanem segíti, és tanácsokkal látja el!
Most is van kinn egy ilyen kérdés...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
mg még van jópár ilyen, kinek az izmosabb kinek a nem izmos jön be, kinek a szőrös kinek a csupasz. Szerintem minden nő kicsit mást preferál.
hát nekem sem jön be...lógó mell? jajj...miért nem teszel ellene? nem azt mondom hogy minden nap 5 óra a kondiba...de egy héten egypárszor elmehetnél...
de ha inkább az őszinte kritika miatt felakarod kötni magad akkor én adom a kötelet...jézusom...akkor minek tetted ki a kérdést???
N22
Barátomnak kb hasonló teste van, kicsit izmosabb, pont lesz.arom...
Kva sok nője volt már, nem ezen múlik.
Amúgy meg ha ennyire zavar, járj el valami küzdősportra, ott még csak az a monoton gyúrás feeling sincs, de ugyanúgy jó tested lehet. Nincs olyan katasztrofális tested, nem vagy extrémen girnyó vagy extrémen kövér, ha minimális energiát fektetnél bele simán jobb tested lehetne.
A problémád inkább ez a szánalmas picsogás, hogy jajj rusnya vagyok, inkább meghalok. Így valóban nehéz bárkinél is bevágódni. Mindent el lehet "adni" csak tálalás kérdése. Olyan fiúismerőseim népszerűek a lányoknál, hogy csak lesek, hogy mégis hogyan, mások meg helyes arccal és kockás hassal sem tudnak velük mit kezdeni, és néznek, mint f.sz a hegyen, hogy "jé nő, most akkor mit mondjak?"
Fejezd be a rinyálást és kezdj magaddal valamit. Vagy legyen brutális önbizalmad, vagy járj el mozogni.
Szerintem vonzó. Én bírom, ha egy férfi szőrös.
De sajnos utána olvastam a "megyek és kinyírom magamat" meg a "konditeremben kiröhögtek" válaszokat és már egyáltalán nem találom vonzónak. Egyrészt testhez kell a magabiztos vonzóerő, ami úgy látszik itt nincs meg. Másrészt meg járok konditerembe és sokféle ember jár oda és kábé mindenki leszar mindenkit, teszik a dolgukat és kész. Ha meg igaz és tényleg kiröhögtek: miért érdekel? (L/25)
Kb úgy nézel ki, mint én, csak rajtad van egy 10 kiló felesleg hozzám képest! :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!