Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Leginkább fiúk, de lányok is...

Leginkább fiúk, de lányok is írhatnak! Ez tényleg ennyire undorító és taszító lenne?

Figyelt kérdés

Egy kérdés kapcsán merült fel bennem a kérdés,hogy tényleg annyira undorító az ha valakinek kivan a melltartópántja?

Persze nem úgyhogy minene ki van,csak például így:

[link]

A képen a szőke hajú lányra gondolok.

Miért tartják sokan undorítónak és ízléstelennek azt,ha valakinek így kivan a melltartópántja?A felsőjének színével egyezik és nem is olyan undorító,mint például a mellet ülő "gyönyörűségnek".

Ebben szerintem semmi ízléstelen nincs és sokkal gusztusosabb,mint az,hogy ha nem venne fel melltartót és lógna neki,vagy a bimbója látszódna át.

És azért egy nagy mellű nőnek nem lehet kellemes pánt nélkülit felvenni.

Szóval kinek mi a vélemény erről?

Kort és nemet is írjatok!

Üdv!

2010. júl. 29. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

nem undorító

ezt azok mondják akik már nem tudnak mibe belekötni

2010. júl. 29. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem csak az az undorító amikor a fekete felsőhöz felveszed a piros vagy fehér melltartót, és kilátszik a pánt. Amúgy meg szerintem sincs semmi baj azzal ha passzol a pánt és a ruha, de ha kilátszik maga a melltartó, akkor az valóban visszataszító..... És amúgy személy szerint inkább látszódjon egy passzoló pánt, mint hogy szilikon legyen.

13/L

2010. júl. 29. 11:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a csajon előnylelen az a ruha mert csak még nagyobb mellet csinálneki és így aránytalammá teszi az alakját.

A melltartó pánttal nincs baj.

2010. júl. 29. 11:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Sztem sincs vele semmi baj. Csak passzoljon a színe.

És ezt tényleg azok mondják, (ahogy az 1. válaszoló írta,) akik nem tudnak már mibe belekötni. :)

2010. júl. 29. 11:32
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
számomra egy pánt nélküli felső csak melltartópánt nélkül igazán szép. valahogy sosem értettem meg, hogy miért kell melltartó vagy szilikonpánttal elrontani az összehatást. persze megértem a hölgyet a képen, hiszen neki nagy mellei vannak, egy pánt nélküli melltartó pedig nem hiszem hogy sokat tartana, de például én, akinek kis mellei vannak, mindig pánt nélküli melltartóval hordom az ilyen felsőket, mert úgy adja ki szépen a ruha a mellkas, hát és vállak vonalát
2010. júl. 29. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Sztem nem undorító, én is hordom ugy ahogy írtad, hogy a toppal megegyező színűt veszek fel. Ha már a szilikon ciki, pántnélküli nekem kényelmetlen, melltartó nélkül pedig utcára ki nem lépnék.

Ugyhogy sztem nem "visszataszító"

14L

2010. júl. 29. 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
szerintem pánt nélküli tophoz vagy ne vegyen melltartót (ha áll a melle anélkül is), de pántos felsőből nem gáz, ha kilóg a melltartópánt
2010. júl. 29. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
"ha áll a melle anékül is":DDD LOL
2010. júl. 29. 14:54
 9/10 anonim ***** válasza:
én nem tartom undorítónak, maximum előnytelen. undorító az amikor valaki közönséges és igénytelen.
2010. júl. 29. 18:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet értek a kérdezővel!

Most akkor ne vegyek fel melltartót, ha nem inkább a mellbimbóm feszítse szét a felsőmet? Na az gusztustalan.

Sosem értettem, hogy kik és milyen alapon szabják meg, hogy mi undorító és mi nem...Főleg ilyet??? Miért undorító egy melltartópánt??? Hülye ez a világ:D

Inkább látszódjon ki a melltartópánt, minthogy a mellbimbóm látszódjon, vagy lötyögjön a mellem:)

24/L

2010. júl. 30. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!