Leginkább fiúk, de lányok is írhatnak! Ez tényleg ennyire undorító és taszító lenne?
Egy kérdés kapcsán merült fel bennem a kérdés,hogy tényleg annyira undorító az ha valakinek kivan a melltartópántja?
Persze nem úgyhogy minene ki van,csak például így:
A képen a szőke hajú lányra gondolok.
Miért tartják sokan undorítónak és ízléstelennek azt,ha valakinek így kivan a melltartópántja?A felsőjének színével egyezik és nem is olyan undorító,mint például a mellet ülő "gyönyörűségnek".
Ebben szerintem semmi ízléstelen nincs és sokkal gusztusosabb,mint az,hogy ha nem venne fel melltartót és lógna neki,vagy a bimbója látszódna át.
És azért egy nagy mellű nőnek nem lehet kellemes pánt nélkülit felvenni.
Szóval kinek mi a vélemény erről?
Kort és nemet is írjatok!
Üdv!
nem undorító
ezt azok mondják akik már nem tudnak mibe belekötni
Szerintem csak az az undorító amikor a fekete felsőhöz felveszed a piros vagy fehér melltartót, és kilátszik a pánt. Amúgy meg szerintem sincs semmi baj azzal ha passzol a pánt és a ruha, de ha kilátszik maga a melltartó, akkor az valóban visszataszító..... És amúgy személy szerint inkább látszódjon egy passzoló pánt, mint hogy szilikon legyen.
13/L
Szerintem a csajon előnylelen az a ruha mert csak még nagyobb mellet csinálneki és így aránytalammá teszi az alakját.
A melltartó pánttal nincs baj.
Sztem sincs vele semmi baj. Csak passzoljon a színe.
És ezt tényleg azok mondják, (ahogy az 1. válaszoló írta,) akik nem tudnak már mibe belekötni. :)
Sztem nem undorító, én is hordom ugy ahogy írtad, hogy a toppal megegyező színűt veszek fel. Ha már a szilikon ciki, pántnélküli nekem kényelmetlen, melltartó nélkül pedig utcára ki nem lépnék.
Ugyhogy sztem nem "visszataszító"
14L
Teljesen egyet értek a kérdezővel!
Most akkor ne vegyek fel melltartót, ha nem inkább a mellbimbóm feszítse szét a felsőmet? Na az gusztustalan.
Sosem értettem, hogy kik és milyen alapon szabják meg, hogy mi undorító és mi nem...Főleg ilyet??? Miért undorító egy melltartópánt??? Hülye ez a világ:D
Inkább látszódjon ki a melltartópánt, minthogy a mellbimbóm látszódjon, vagy lötyögjön a mellem:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!