Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya fiúk! Nektek hogyan és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk! Nektek hogyan és hány éves korotokban lett először végre barátnőtök? Egy csúnya fiúnak hány csúnya lánynál kell próbálkoznia, hogy végre legyen köztük egy, aki beletudna szeretni a külseje ellenére is?

Figyelt kérdés
Én már leadtam az álmomról, hogy hozzám való, vonzó barátnőm legyen, kénytelen vagyok megelegedni olyan lányokkal, akik szintén nem kellenek senkinek sem. Sajnos sovány vagyok és ha beledöglök az edzésbe és a zabálásba sem tudtadm két kilónál többet felszedni a hónapok alatt. Valószínűleg ilyen a genetikám, na meg magas sem vagyok így a lányok 90%-nál meg ez is probléma, hiszen ma már egy 13 éves kislány is gyakran 170cm magas vagy még több. Aztán a pici lányoknak meg valamiért sokkal jobban bejönnek a 20-30centivel magasabb fiúk, a magasabb lányok meg alap, hogy nem állnak le egy kerti törpével, én már belefáradtam, hogy az arcom is csúnya, hatalmas ronda orrom a legnagyobb probléma rajta, de egyébként sincs férfias arcvonásom, se férfias testalkatom, a kisfiús külső nagyon nem vonzó, minden lány igazi férfit akar.
2012. okt. 22. 12:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szia! nekem 19 évesen volt először barátnőm.

magas vagyok(196cm) és elég vékony,hozzá (74kg)

az arcom is elég bumfordi

de ennek elenere nem csunyazom le magam, se másokat

aki szeret,az elfogad olyannak,amilyen. vagy. és ez kétirányú utca

én is siránkoztam,magamban, hogy egyedül,szűzen fogok meghalni

de nem hangoztattam! a barátnőm persze megtudta, de majd 1 hónap után derült ki. ő 17 volt, már nem szűz

de jól megértettük egymást,és el tudtuk fogadni a másikat

aki meg írta fentebb,hogy a barátnője nem vállalta fel...az egyszerűen szánalmas...

2012. okt. 25. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!