Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk! Nektek hogyan és hány éves korotokban lett először végre barátnőtök? Egy csúnya fiúnak hány csúnya lánynál kell próbálkoznia, hogy végre legyen köztük egy, aki beletudna szeretni a külseje ellenére is?
ma 13:13
Sajnos épp a lányok rondázzák le az átlagos fiúkat is tapasztalataim szerint.
Jah, most jönnek a kifogások. Ahelyett, hogy megmozdulnál, és tennél valamit, hogy jobb legyen az életed.
Persze sokkal könnyebb sajnáltatni magad, nyilván.
24/N
Öregem!! :DD
Einstein barátunk szerint minden relatív.
Elvégre nem mindegy, hogy a WC-n kívül, vagy belül töltesz el 1 percet.
Ugyanez van a nőknél is. Egyiknek bejön a fickó, másiknak pedig nem.
Ezek a kifogások.. alacsony vagyok, csúnya vagyok, sovány vagyok stb...
Figyelj! Én sem vagyok magas, kb olyan 170-et verdesem alulról, és körülbelül olyan 55 kiló lehetek.
A # 3-nak is igaza van. Tenni kell a dolgokért. Hogy az iskolában ötöst kapj, azért is tenni kell, akkor ezért is tegyél, ne várd a sült galambot,
vagy, hogy elédrakják a teknősbékalevest.
A # 10-nek is nagyon igaza van. Ha nem tudsz szeretni, te sem leszel szeretve.
A # 14-esnek is. Ha megtetszel valakinek, az úgy is megtalál, ez tapasztalat :)
Ezeknek ment a zöld pacsi is. :D
Én is csak ezeket tudom hangoztatni, Talpra magyar, ne szomorkodj! :D
Sok sikert!
16/F
Hogy a kérdésre válaszoljak: nekem 21 évesen volt egy olyan "barátnőm", aki elment velem moziba, kávézóba, de nem sétálhattam mellette, mert csúnya vagyok. Nem fogta meg a kezemet, ha együtt mentünk valahová, mögötte kellett sétálnom, pedig csókolóztunk amikor senki se látta.
Utána 24 évesen lett újra barátnőm, aki már felvállalt a nyílt utcán is, vele jobban éreztem magam, nem tartott olyan rondának, mert kellőképpen megismerte a belső erényeimet interneten mielőtt személyesen is látnia kellett volna. De mióta vele szakítottam, szerintem már több nem lesz sajnos: így legalább több időt foglalkozhatok az állatvédelemmel, egy csúnya embernek ők a legjobb társai. 26f
dikk :D
átérzem a helyzetedet, de ne "gyökeresedj el" :) légy önmagad, ne lássák rajtad, hogy ilyen vagy, legyen önbizalmad (próbálj meríteni vmi másból) stb. a szépség relatív.. nem lehetetlen szerintem amit kívánsz.. én is ilyen vagyok. Hogy hány b.nőm volt? 1 se... miért? mert a saját ízlésemnek megfelelő kell oszt cső :) a számomra rondábbal mi a f*sznak kezdjek ki.. nekem mind2 fontos a belső és a külső is, nem értem ezt a dolgot hogy "hány csúnya lányon kell.." ha számodra csúnya minek egyáltalán foglalkozni vele? ááá.. 1-el se b*szki, majd eljön az igazi addig meg szerezz mitomén barátokat próbálj ismerkedni olyan lányokkal akik bejönnek és miután neten pl megismerték a belsődet lehet bejössz nekik aztán lesz valami vagy nem tudom de vágod :)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!