Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk! Nektek hogyan és hány éves korotokban lett először végre barátnőtök? Egy csúnya fiúnak hány csúnya lánynál kell próbálkoznia, hogy végre legyen köztük egy, aki beletudna szeretni a külseje ellenére is?
Hagyd abba ezt az örökös siránkozást és csodálkozz, hogy nem sokkal később mennyit változik majd minden!
Nem a külsődön kell változtatnod (de ezt úgysem hiszed el), hanem azon a begyepesedett agyadon.
Várj!
Mindjárt válaszolok,csak telesírom a zsepimet!
Most komolyan,ha sajnáltatod magad,azzal mi lesz jobb?
"A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad."
Téged az összes ilyen témánál meg lehet találni,ugye? :)
Nem kötekedés!
Hogyan? - Nem adtam fel, hanem kitartóan próbálkoztam.
Hány éves voltam? - 22
Hány lánynál próbálkoztam? - Több, mint 100 (pontos adatot is tudnék mondani, de nincs kedvem előkotorászni a jegyzeteim. Igen, vannak feljegyzéseim, akik ezt olvassák 99,9%-ban szánalmasnak tartanak, pedig nálam bejött, hogy folyamatosan igyekeztem értékelni a helyzetet, és ugyanazt a hibát nem akartam többször is elkövetni.)
Ha egyszer picsog egy férfi, az bocsánatos. De az, hogy ezzel tölti a napjait, hogy kétszázszor felírja ide ezt a kérdést, és belemerül az önsajnálatba, hát ez viccnek is rossz.
Áruld már el, kedves kérdező: ha te nem látsz magadon semmi vonzót, akkor másnak miért kellene? Másrészt te szívesen járnál valakivel, akinek 24/7 építgetni kellene az önbizalmát? Nyilván nem.
Az meg, hogy most már beéred olyan lányokkal, akik szintén senkinek sem kellenek, kikérem magamnak a női nem nevében. Undorító hozzáállás. Bár ezzel a külsővel nyilván nem fog leállni veled egy Mila Kunis, és nem is azt a kalibert kell megcélozni. De ti, férfiak még az átlag lányt is ledagadtozzátok, lecsúnyázzátok, így valóban nem lehet párt találni. Szóval kellene találni valami arany középutat.
Nem mellesleg valamit, amiben jó vagy, amiben sikered van. Hátha abból merítenél egy kis önbizalmat, mert ez a fenti sírás-rívás, ami a kérdésben van, egyszerűen szánalmas.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!