Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fogyóznak a sovány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogyóznak a sovány csajok? Olyan idegesítő.

Figyelt kérdés

Múltkor is meg akartam hívni egy csajt fagyizni, de nem kért, mert fogyózik. Jobb esetben elfogadják a meghívást, és egy gombóc diétás citromot kérnek. Ez annyira idegesítő!!! Titeket nem zavar?

17F

2009. aug. 8. 19:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert neked biztos, hogy sosem volt ilyen problémád vagy nem nagyon nagy mértékű. De ha jól értem, ha én nem tudok fogyni, akkor valószínűleg beteg vagyok? Hát persze, hogy egy sovány is tud hízni meg egy kövér is lefogyni, de nagyon mások az adottságok. Van, akinek sokkal könnyebb, mint másoknak!! Mi ez, ha nem adottság?
2009. aug. 8. 21:11
 12/19 A kérdező kommentje:
szuper. tudtam, hogy egy ilyen kérdésnél is találtok módot a veszekedésre. maradjunk témánál.
2009. aug. 8. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Vigyáznak magukra,ez a helyes,csak sportoljon hozzá,és akkor tuti lesz,ne sovány legyen hanem vékony,csinos.

Ez a genetika egy f_szság,én 55kiló voltam 16évesen és pasi hozzáteszem,tehát igazi lúzer voltam és elkezdtem gyúrni mamár szépen 90kilóra mentem fel még akarok egy tízest,de ez izom rajtam,tehát mindent lehet,nem kell hízni sportos alkat kell,ahhoz meg sportoljon minden csaj,és bárki képes rá,ezt nekem higyjétek el.

2009. aug. 8. 21:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha én képes vok rá akkor bárki,csak akaraterő lányok fiúk.Nem kell kibúvó,hogy genetika.Én genetikailag sovány voltam amint az előző üzimben írtam és tessék ma már a vállammal arrébb tudnék rakni egy pár embert.
2009. aug. 8. 21:42
 15/19 anonim ***** válasza:
De én nem azt írtam, hogy nem lehetséges, hanem azt, hogy ne mondjátok már, hogy van, akinek nem könnyebb vagy nehezebb. Mindegy, nem a tárgyhoz tartozik. Lehet, hogy jobb akkor, ha megvizsgáltatom a pajzsmirigyemet, mert már 2 éve nem ettem édeset, liszteset, alacsony ch diétán vagyok és semmit sem változott a súlyom.
2009. aug. 8. 21:47
 16/19 A kérdező kommentje:
De miért akar mindenki változni? olyan lenni, mint valaki más? fölösleges. mindenki úgy tökéletes, ahogy van.
2009. aug. 8. 22:26
 17/19 anonim ***** válasza:
21:39-s és 21:42-s vok,hát én ezért akartam változtatni,mert önbizalom hiányos voltam,és egy lúzer mindenki szemében.Amióta edzek önbizalmam egekben,el vagyok lányokkal is,nem szorongok.Egy ember tegyen a fejlődéséért,mert mindenki alakulhat pozitívan ahogyan csak akarja
2009. aug. 9. 04:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért nem mindenki úgy tökéletes, ahogy van. 84 kiló vagyok így szülés után. Jóhogy fogyni akarok, mert nem akarok cukorbeteg meg magasvérnyomásos lenni, arról nem is beszélve, hogy fáj a hátam ettől a súlytól. Egyébként meg lehet, hogy nem hajtanám magam ennyire, ha nem éppen titeket, férfiakat érdekelne, hogy egy nő hány kiló.
2009. aug. 9. 09:48
 19/19 anonim ***** válasza:

HÁT EZ JÓ!

"Az ostoba kis gebék meg azért fogyóznak, mert nincs saját agyuk, gondolkodásuk, véleményük, ezért mások tölcséren öntik a pofájukba a sok baromságot".

KÖSZI!!!! Nagyon köszi!

annyira király amikor van egy téma, amiről lehet veszekedni, lehet összehordani marhaságokat, lehet szídni valakit és fényezni saját magunkat.

CSAK EGY VALAMIT FELEJT EL ITT MINDENKI!

Lehet, hogy vannak akik valóban divatból és egyéb dolgok miatt fogyóznak annak ellenére hogy soványak. DE vannak akik nem divatból.

vannak akiknek lelkileg rettentő nehéz megenni azt az egy rohadt gombóc fagyit, amit utána napokig nem tudnak kiverni a fejükből. akiknek ez nem divat, hobbi, vagy szórakozás, hanem komoly probléma amivel jórészt egyedül vannak és senki nem érti meg őket. és nekik ez BAROMIRA rosszul esik!!!! NEKEM ez baromira rosszul esik.

köszönöm ha elolvastad.

2010. júl. 4. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!