Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fogyóznak a sovány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogyóznak a sovány csajok? Olyan idegesítő.

Figyelt kérdés

Múltkor is meg akartam hívni egy csajt fagyizni, de nem kért, mert fogyózik. Jobb esetben elfogadják a meghívást, és egy gombóc diétás citromot kérnek. Ez annyira idegesítő!!! Titeket nem zavar?

17F

2009. aug. 8. 19:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Azt hiszik, hogy így jobban tetszenek a srácoknak :) Ha megmondanád neki, hogy ez téged inkább bosszant, nem hinné el, és minimum megsértődne... Igazából egymással "versenyeznek" az ilyen lányok, hogy melyikük fogyott 3 grammot a héten...
2009. aug. 8. 20:03
 2/19 anonim ***** válasza:
51%
mert vigyáz, mit szólnál hozzá h összejössz egy átlagos testalkatú csajjal és egy idő után elhanyagolja magát, meghízna.Sovány csajjal jössz össze, és ducit hagysz ott.
2009. aug. 8. 20:03
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesít,pedig lány vagyok,és nagyon vékony.Nem szeretem,hogy ilyen vékony vagyok,mert mindenki azt hiszi,direkt éheztetem magam vagy nem tudom,ahogy mostanában divat, pedig én nagyon sokat eszem,és sosem válogatok,édességet is,mégsem tudok hízni. És az ilyen idióták miatt megkapom én is az előítéleteket:) 17/L
2009. aug. 8. 20:07
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
Ezen én is gondolkodtam már kérdező, mert idegesített a vinnyogás a 40 deka feleslegről, de arra jöttem rá, hogy nem lennének vékonyak, ha nem fogyóznának. A kövérek között a legtöbben nem is próbálnak lefogyni, így nem ők fogyóznak, hanem a soványak. Mondom ezt kövérként, aki fogyózik, mert ha fogyózol, akkor előbb-utóbb igen is le tudsz fogyni. Csak évek kérdése :(
2009. aug. 8. 20:16
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Azért érdekes ez a világ, az egyik bármit megtenne, hogy hízzon, a másik meg azért, hogy fogyjon és nem akar összejönni egyiknek sem...hát sajnos ilyen az élet, ez már genetika.
2009. aug. 8. 20:17
 6/19 anonim ***** válasza:
97%
Azért, mert a média ezzel tömi a fejüket.
2009. aug. 8. 20:19
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

Genetika? Genetika a lóf*szt. Az esetek század részében sincs szó itt genetikáról, hanem egyszerűen alultanultságról, alulmotiváltságról.

Én fogyni akartam, fogytam. Izmosodni akartam, izmosodtam. Miért? Mert nem szaros divatdiétákat meg ilyen gyökérségeket követtem, hanem vettem a fáradtságot és néhány hét alatt alaposan utánaolvastam a szervezet működésének, a különböző makro és mikrotápanyagoknak, mozgásformáknak és az ilyesminek. Azóta a fejemben rendesen megvan és tudom, hogy mit kell tennem a célom elérésében és megvan hozzá az akaraterőm, hogy felemeljem a seggem és eltakarodjak edzeni vagy ne egyem meg azt a sajtostejfölöscsokismarcipános lángost, ami ott gőzölög a strandon, hanem egyek helyette inkább valami értékeset, például halat.

Az ostoba kis gebék meg azért fogyóznak, mert nincs saját agyuk, gondolkodásuk, véleményük, ezért mások tölcséren öntik a pofájukba a sok baromságot - a média, a barátnők meg a többiek.

Utálom az ilyeneket és a férfiak túlnyomó többsége azokat a nőket preferálja, akiken van egy kicsi fognivaló, akinek van formája és nem átlátszó, ha oldalt áll nekik - csak ezek a nők túl ostobák, hogy észrevegyék.

2009. aug. 8. 20:33
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

20:07es velem is ez a helyzet

am nem otm már ki írta itt h utánaolvasott és aszerint élt. azt eszem mi jól esik és annyit ami jól esik azért nem fogom hízókúrára fogni magam de nem kapok szívrohamot ha hízok kicsit, sőt örülni is fogok. am sokat eszek, rengeteget. mindenki azt mondja h minden sovány csaj ezt állítja, de engem LÁTNI is enni. SOKSZOR xd és nem salátán élek

2009. aug. 8. 20:37
 9/19 anonim ***** válasza:
21%
20:33-as: nem eszem lángost, sem édeset, mégsem voltam soha életemben kevesebb 69 kilónál, de azért is nagyon meg kellett dolgozni. Te meg vehetnél egy illemtan könyvet, mert valami borzasztó a stílusod. És igen is múlik a genetikán, mert pl. aki előttem írt, nem tud hízni, én meg fogyni. Nem mindenki egyforma.
2009. aug. 8. 20:50
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:33 - Tökéletesen egyetértek veled. Akaraterő és ész kérdése az egész, nem genetika.

Lehet lepontozni.

2009. aug. 8. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!