Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen srácok jönnek be?
Jaj, annyi ilyen kérdést tettek már fel...
Ezt nem lehet leírni. Nincs olyan ember (lány) a világon, aki azt mondaná, hogy neki csak a kék szemű, barna hajú 74 kilós 183 centis fiúk jönnek be!
De belsõleg nálam az alap, hogy legyen kedves, törődő, megértő. A nagyszájú, beképzelt, bunkó fiúk baromira idegesítenek, akkor is, ha jól néznek ki...
#3 baromira utálom, ha általánosítanak! Lehet, hogy te nap mint nap találkozol ilyen példákkal, jóllehet, én is, de attól én még nem jönnék össze egy bunkó k*csöggel.
#4 ott a pont! :D
1. voltam
Pasi vagyok ezt vedd figyelembe válaszomat olvasva. Lényegesebb dolgok, ami nálam működik:
1. Soha ne játszd meg magad, mert ha ezt teszed akkor csak csajozni fogsz tudni, barátnőt felszedni soha.
2. Legyél igényes magadra, legyél határozott, legyél következetes. Nem árt ha van rajtad valamennyi izom(túl sok sem jó). Legyél humoros de komoly. Vágjon az eszed.
3. Kezeld nőként már az elejétől az adott lányt. (Minden lánynál 2 "létra" van. és kb a 3. fokon derül ki h barát vagy-e vagy span, viszont a létrák közt nem nagyon van átjárás. Az első 5 percben eldől hova sorol a lány)
Ha randinál tartasz akkor a következőket ajánlom:
-Legyél figyelmes, had érezze nőnek magát.
-Ne vigyél neki virágot meg semmi sz*rt, bár van aki szereti de csak bonyolítja a helyzetet.
-Ne hívd meg első randin. Nem szoktasd hozzá h te fizetsz. Inkább csak sétáljatok vagy valami más passzív tevékenységet végezzetek.
Ha már ott tartotok hogy 2. 3. randi akkor meghívhatod, de ne olyan helyre vigyed ahova spanokkal mész. Vidd kicsit különlegesebb, igényesebb helyre.
-Ne beszélj magadról sokat, sőt minél kevesebbet, de legyél domináns. Ha kérdez valamit minél tömörebben a lényeget. Igazából azt kell megérteni hogy a lányok olyanok mint mi. Azt hiszi hogy a jó fiu kell nekik, de valójában a ge**kre buknak.(Mi mindig normál lányt akarunk, de a k**vákra gerjedünk). Viszont hosszú távra csak a normál srácokat tartják meg. Találd meg a közép utat. Érezze ő is úgy, hogy hajtania kell érted. De érezze azt is hogy kiemelt szerepe van.
-Kéresd magad. 2.-3. randi környékén csók.
Minden lány más, de sok dologban hasonlóak. Ezekre a hasonlóságokra építve írtam ezt le neked. Ez addig elég amíg 1-2 randi le nem pörög. Amúgy ajánlom neked az így jártam anyátokkal-t Barney elég sok használható dolgot mond, ami mind csajozásra alkalmas.
Először tanulj meg csajozni, aztán fogd magad vissza és keress baártnőt!
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!