Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönnek a kissé nagyobb darab srácok?

Figyelt kérdés
elsősorban vékonyabb, dekoratívabb lányok válaszára lennék kíváncsi: nektek bejönnek a nagyobb darab pasik? pl. én kissé az vagyok, izmos, de van rajtam felesleg is, kopasz vagyok és van egy kis szakállam is...
2012. aug. 28. 18:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
soha nem szerettem a deszkasovány pasikat, akiken lehet tanulmányozni az emberi csontokat....mindig is a mackósabb pasikat csiptem, mert: szeretkezés közben elbir ölben, nem szúr át a csontjával, jobban is néz ki, meg nah szeretek a mellükön, hasukon aludni, filmezni :D 21-L
2012. aug. 28. 18:26
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem nem jönnek be...
2012. aug. 28. 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Ahogy leírtad magad, pont nem vagy az esetem!

19/L

2012. aug. 28. 18:29
 4/12 lila nyuszi ***** válasza:

Nem. Fogyj le, növessz hajat, szakállat szedd le.

21/N

2012. aug. 28. 18:33
 5/12 anonim válasza:
Nem. Nekem a "közepes" pasik jönnek be, ha érted mire gondolok:))
2012. aug. 28. 18:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Én a dekoratív, de a nem deszka csaj kategória vagyok, de a kérdésre válaszolok, letojom a fenti kommentet.

Nekem bejönnek az izmos pasik. Jó ha valaki nagy darab, de azt úgy értem, hogy magas és izmos. Minimális felesleg elmegy, de nélküle az igazi. A kopasz fejű ilyen pasik is szoktak tetszeni. Szakáll... Pár mm-es az még jól is nézhet ki, de alapjába véve nem tetszik.

Szóval ha az a felesleg kevés és magas, izmos, kopasz, alig szakállas pasikra vonatkozik a kérdés, akkor igen, bejönnek...

2012. aug. 28. 18:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszenek a kissé nagyobb darab srácok, de nem az olyat, akin felesleg is van :) Persze, nem azt mondom hogy csupa izom legyen, úgy pont arányban legyen, nem tudom érted-e mire gondolok.

Aztán az a szakáll se tetszik, nem tudom, engem taszít. Meg a kopaszság se olyan tetszetős dolog, egy kis 2-3 centis hajnak azért kell lennie.:)

2012. aug. 28. 18:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Küldjél képet!
2012. aug. 28. 18:54
 9/12 A kérdező kommentje:
romboljátok itt az önbizalmam :( a hajnövesztés bajos, ugyanis kopaszodom :D
2012. aug. 28. 18:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy a vékony, dekoratív lányok valószínűleg a vékony, dekoratív fiúkat keresik. Tessék fogyózni/sportolni! Vagy próbálkozz a nagyobb darab, kevésbé szép lányokkal.
2012. aug. 28. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!