Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok ti partikban milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti partikban milyen szöveggel mentek oda csajokhoz, és Lányok ti mit vártok el?

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 23:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
TITKOS RECEPT
2012. júl. 24. 23:20
 2/12 anonim ***** válasza:

Szépen mosolygok, és megkérdezem, hogy mi a neve. Utána bókolok, még nagyobb mosollyal.

24F

2012. júl. 24. 23:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia cica, van gazdád?
2012. júl. 24. 23:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

# Szia cica van gazdád?

Van, és utálja a patkányokat

2012. júl. 24. 23:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Csak természetességet, semmi megjátszott gagyi lejárt óvodás szöveget,mint a "szia cica, van gazdád?" az ilyeneket csak kiröhögni lehet, majd szánakozva elfordulni.. Az a legjobb, ha nem nyomul betanult szöveggel. Csak megkérdezi a nevem, mondja hogy szimpatikus voltam ezért jött ide, kérdezze meg zavar-e, csak kedvesen, ne arcoskodva hogy ő itt az alfahím (egyre többen elvannak szállva:/), bár az ilyen amúgy is felejtős.
2012. júl. 24. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Én sosem voltam az a spontán fajta, aki odalép a csajhoz aztán valami. Sokkal jobban szeretek bizonyos helyzetekben ismerkedni, akár a pultnál, mikor szegény csaj próbál piát kérni, de a pultos le sem szarja, vagy kint cigizés közben, esetleg ha korábban kinéztem egy csajt, akkor is csak akkor megyek oda hozzá,mikor történik valami. Ilyen helyzetekben kvázi sokkal könnyebb, mert egyáltalán nem úgy kezelik a helyzetet, mint amikor a töksötétben odalép hozzájuk valaki és a büdös pia bukéval küldi a nyál szöveget.

22/F

2012. júl. 24. 23:28
 7/12 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ha be vagy baszva, akkor tökmind1 mit csinálsz, az alkohol szedi fel neked a csajt, nem te. (természetesen így szinte csak szintén részeg csajt lehet felszedni!).

Aztán reggel meg vár a meglepetés, hogy egy nem túl dekoratív csaj mellett kelsz fel, de az is megesik, néhanapján. Maximum nem meséled el az ismerőseidnek.

2012. júl. 24. 23:33
 8/12 Kavisánczky válasza:
100%
A hatos hozzászóló metódusa elég jó, csak elég időigényes lehet. Én azt szoktam még, hogy meghívom egy italra/megkínálom cigivel, attól úgy jobban feloldódik az ember. Még egy jó módszer az, ha többen vagytok haveri társaság és szintén egy nagyobb társaságot szúrtok ki magatoknak prédaként - aztán mindenki megkeresi a maga kedvencét.
2012. júl. 24. 23:36
 9/12 TrükkösBélabá ***** válasza:
100%
Ráírom egy szalvétára hogy :(Ha tetszem mosolyogj ha nem csinálj egy hátra szaltót). Oda viszem az asztalához és egy szó nélkül leteszem.Ha tudnád mostanában mennyi akrobata lányt láttam el se hinnéd :D!
2012. júl. 24. 23:39
 10/12 anonim ***** válasza:

9.! Ez jó, tetszik, egyszer tuti kipróbálom! :D

8.!

A társasággal való ismerkedés, az tényleg szinte mindig működik, mert majdnem minden társaságban vagy egy nagy dumás srác, aki az elején megteremti a jó légkört onnan meg már gyerekjáték. Csak ugye ezt diszkóban nehezen kivitelezhető a kúrva hangos zene miatt, inkább pubbokban lehet jól alkalmazni.

2012. júl. 24. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!