Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti partikban milyen szöveggel mentek oda csajokhoz, és Lányok ti mit vártok el?
Szépen mosolygok, és megkérdezem, hogy mi a neve. Utána bókolok, még nagyobb mosollyal.
24F
# Szia cica van gazdád?
Van, és utálja a patkányokat
Én sosem voltam az a spontán fajta, aki odalép a csajhoz aztán valami. Sokkal jobban szeretek bizonyos helyzetekben ismerkedni, akár a pultnál, mikor szegény csaj próbál piát kérni, de a pultos le sem szarja, vagy kint cigizés közben, esetleg ha korábban kinéztem egy csajt, akkor is csak akkor megyek oda hozzá,mikor történik valami. Ilyen helyzetekben kvázi sokkal könnyebb, mert egyáltalán nem úgy kezelik a helyzetet, mint amikor a töksötétben odalép hozzájuk valaki és a büdös pia bukéval küldi a nyál szöveget.
22/F
Attól függ.
Ha be vagy baszva, akkor tökmind1 mit csinálsz, az alkohol szedi fel neked a csajt, nem te. (természetesen így szinte csak szintén részeg csajt lehet felszedni!).
Aztán reggel meg vár a meglepetés, hogy egy nem túl dekoratív csaj mellett kelsz fel, de az is megesik, néhanapján. Maximum nem meséled el az ismerőseidnek.
9.! Ez jó, tetszik, egyszer tuti kipróbálom! :D
8.!
A társasággal való ismerkedés, az tényleg szinte mindig működik, mert majdnem minden társaságban vagy egy nagy dumás srác, aki az elején megteremti a jó légkört onnan meg már gyerekjáték. Csak ugye ezt diszkóban nehezen kivitelezhető a kúrva hangos zene miatt, inkább pubbokban lehet jól alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!