Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen szöveggel tudtok egy adott helyzetben v neten kiírva a legtöbb csajt összeszedni egyszerre?
Én a bevállalós lányt keresekkel taroltam. Kb. minden kis taknyos 12-16 éves rib@nc bejelölt vagy rámírt, hogy szia, mizu?
Szánalmasak amúgy, persze csak a szájuk jár, igazi szűzk*rvák@t tudsz csak kifgoni, szóval ezt hanyagold inkább. :D
Az a baj, hogy a csajok többsége már gyerek korában 12-16 évesen tudják, hogy bármit elérhetnek, ha egy kiéhezett kant kezdenek el hitegetni. Szépen ígérnek, jeleket adnak reményt keltenek, aztán elvesznek bizalmat, ajándékot, figyelmet pénzt, mindent amit felkínálsz!
Cserébe reménykedhetsz továbbra is, és csodálhatod őket...
Aztán ahogy múlik az idő, kopik a fényük, egyre többre lesznek hajlandóak, és egyre többet tesznek meg, mondhatni elinflálódnak. A végén már lovat is szopnak ha kell...
utolsó, xD
sztem azért nem annyira ilyenek, ink aranyosak, de azért én nem szoktam felkínálni magamon kívül semmit :D csak poénokat, de arra mindig vevőek és nemis kerül semmibe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!