Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen szöveggel tudtok egy adott helyzetben v neten kiírva a legtöbb csajt összeszedni egyszerre?
Nőként írom: akinek már pénzt, vagy hasonlót kell felkínálnia, az vagy azzal a réteggel próbálkozik, vagy önmagában kevés.
Mert általában még az a réteg (anyagias) is szívesen pasizik "ingyen", ha a sráccal minden rendben, nagyon vonzó, stb:)
Hát még a többi.:)
Szóval: a csajok és a "jó" pasik elég lúzernek nézik, akinek "fizetnie" kell.
Az persze más, ha néha meghívod a lányt valamire, máskor ő hív meg (ha már együtt vagytok), vagy kölcsönös ajándékozások, ezek nem ide tartoznak!
Hát ha a másik fél is vevő rá akk elég jól elszoktunk viccelődni, sőt találtam már 1-2 különlegesen szórakoztató csajszit is akikkel olyan igazán jól megvoltunk.. csakhát aztán vmi mindig közbejött :|
És fura de egyik se a gazdag pénzes/pénzéhes csajok közül való volt, olyanok közül még 1-et se találtam aki érdekes is lett volna.. Szeretem az egyszerű embereket és énis olyan látszatot keltek, senki nem mondaná meg h elég sok pénzem van, egyszerűen szerintem így sokkal boldogabbnak lehet lenni mint a fényűző életvitellel..
14-esnek ez bejött valaha? Szánalmas.
Egyébként én is azt gondolom, ha valakinek fizetni kell a lányok figyelméért, akkor a hibát ne a nőkben, hanem saját magában keresse.
A humor, az jó. De a kérdésed elég visszataszítónak hatott elsőre. De a kommentjeid alapján már jobb az összkép.
bizt h 14-es vagy? :D
am nem irtam a kérdésben h szexre kellene de azért ahogy elnézem elég sokan egyből arra gondoltak :D pedig én csak haverkodásra gondoltam, h mivel lehet a legtöbb csajnak felkelteni a figyelmét/érdeklődését..
fuh úgy meséltek egymásnak mintha bármit is tudnátok a csajokról ez nagyon gáz nekem az jött le hogy azt hiszitek egy csajnak pénz meg ajándék kell meg minden holott nem most ti csajt komoly kapcsolatot akartok vagy egy k**vát
Kedves kérdező! ha nem vagy jó pasi baszhatod ha nem vagy csúnya akkor poénkodj de ne olyanokkal hogy kövér vagy na jó csak vicceltem csúnya vagy nehogy elhidd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!