Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek is van ilyen problémátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is van ilyen problémátok?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal aki kicsit fiatalabb mint én, és van egy olyan problémám, hogy ha csókolózunk van összebújunk, szerelmesen játszadozunk ( semmi perverz dologra ne gondolj), és mikor mondjuk ülünk valahol, és cirógatjuk egymást, akkor elbassza a kedvem, hogy nem tudom annyira bele élni magam , mert hát elkezd merevedni, és nem akarom hogy félre értse:/ Ti hogy oldjátok meg az ilyet?:/ 14/F
2012. okt. 18. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha tudja, hogy hogy működik az emberi test akkor nem fogja félreérteni
2012. okt. 18. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki, hátha megérti. ;) vagy vágd le :-D 15/f
2012. okt. 18. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
14 évesen ne simogass senkit, mert 1.gyerek vagy még, 2. ő pláne az, 3. ha kiderül, és nem tetszik a szüleinek, megütöd a bokádat.
2012. okt. 18. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
örülj neki, hogy áll a farkad. légy rá büszke. a lánynak is tetszeni fog.
2012. okt. 18. 23:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Háát nm tom:S Elmondani kicsit parázok, és szerintem nincs semmi baj ha most két fiatal közt van párkapcsolat;) Ne mond hogy te 14 évesen még csak a kapcsolatra nem mertél gondolni;)
2012. okt. 18. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen sokngokut néztem a tv ben, és nem kapcsolaton törtem a fejemet.

Természetes dolog amúgy. Ha épeszű a lány akkor nem fogja félreérteni. Más is felizgul egy csóktól, mégse értik félre a helyzetet.

2012. okt. 19. 13:25
 7/7 anonim válasza:

Szerintem nem gáz; az rosszabb, ha ilyenkor elhúzódsz, mert inkább azt érti félre a lány. Nekem is az első kapcsolatomnál így volt, hogy a barátom, ha csókolóztunk vagy ölelkeztünk, eltolta a csípőjét, hogy ne érezzem, én meg nem értettem, hogy mi van; eszembe se jutott, hogy emiatt és azt hittem, nem akar hozzámbújni... Aztán megbeszéltük. De mi akkor 17 évesek voltunk.

Szerintem is még inkább a Songoku következő részén törd a fejed, ne ezen. Bele se merek gondolni, mi lesz abból a lányból, ha ennyi idősen már ilyesmit csinál.

2012. nov. 3. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!