Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek nincs problémátok az ismerkedéssel?
én nem túl könnyen. előző barátom is egy állat volt,szóval mellé nyultam, aki nekem tetszik, azzal meg sehogyse jön össze.
áá elég nehezen ...:/
Kedves Fiú!
A lányoknak ez nehezebb, mert a fiúké a kezdeményező szerep. Ne legyetek töketlenek, és körülállva nézzétek a lányokat a diszkóban! Tessék őket felkérni táncolni!!
Szerintem sok csinos, értelmes szingli csajról lerí, h magányos, de ezt a pasik nem veszik észre. Inkább megkörnyékeznek vm egyszerűbb prédát.
"Szerintem sok csinos, értelmes szingli csajról lerí, h magányos, de ezt a pasik nem veszik észre."
A múltkor pont egy ilyen magányos szingli csajnál próbáltam szerencsét (aki mégcsak nem is nézet ki olyan jól) és olyan flegma stílusban lettem elküldve melegebb éghajlatra, hogy csak néztem, ebből a szende, visszahúzódó lányból, mivel tudtam ilyesmit kiváltani. Pedig abszolut nem bunko stílusban közelítettem meg.
Az ismerkedessel egyaltalan nincs gondom. Vadidegenhez is odamegyek es jol eldumalunk, de ennyi. Valami miatt megtartani mar tudom oket. Nem latjak bennem a not vagy mi, pedig mindig mindegyik azt mondja, hogy jo fej vagyok, es milyen jol erzi magat velem.
Szoval az ismerkedessel nincs, a partalalassal van.
Az ismerkedés könnyen megy, szinte bárkivel el tudok beszélgetni, legtöbbször a visszajelzések is pozitívak, egész jól megkedvelnek pár beszélgetés után. :)
Sajnos pasim mégsincs... :S
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!