Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy nőnek kép nélkül egy társkereső oldalon?
Szerintem nem csökkenti az esélyeket a fénykép hiánya.
Ha nem is biztos, hogy a fénykép Téged ábrázol, akkor azért, ha meg esetleg fotógaranciás az oldal, hát szerintem akkor sem. Ha társat keresek, nem a szép külsőt keresem. Ha csak a szép külsőre vágynék - túl azon, hogy nem tudnám viszonozni :) - akkor beszereznék egy jól sikerült próbababát vagy egy csinos guminőt. Ez utóbbi legalább nem fecsegne folyton :)
A társ társ legyen, tudjunk bízni egymásban, lehessen vele érdekes dolgokról értelmesen beszélgetni, ne érezze magát rosszul akkor sem, ha csönd van. Nekem az is jól jönne, ha enyhén domináns volna, de ez mindenkinél más :)
Intelligencia, kedvesség, megbízhatóság, jószívűség: mind fontosabb szempont a számomra, mint a különféle méretek centiben, kilóban, meg a szőrzetek színe, megléte vagy hiánya, mellek mérete és a többi fontosnak hitt dolog.
Én nem olvastam el a kommenteket.
Az én személyes tapasztalatom: ha egy nő nem rak ki képet magáról, akkor is rengeteg üzenetet kap a pasiktól... mert a pasiknak meg alig írnak (vissza) a csajok és már mindenkinél bepróbálkoznak.
Egyébként én az első barátomat (még 6 évvel ezelőtt) úgy ismertem meg, hogy nekem nem volt kint képem, pár levéllel később küldtem neki és tetszettem neki és 2 évet együtt is voltunk.
És volt egyszer bevallom, hogy csak szexpartnert kerestem, szintén kép nélkül. Ott is sikerem volt, találtam embert.
Szóval szerintem nem annyira nagy baj, ha nem raksz fel képet, DE vannak olyan fiúk, akik egyből úgy gondolják, hogy biztos ronda vagy ezért nem raksz ki képet és nem is próbálják meg.. ehhez no comment. Szerintem pár levelet simán megér bárki, lehet, hogy pont az a "kép nélküli" csajszi lesz a nagy Ő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!