Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy nőnek kép nélkül egy társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nincs kinn neki, de pár levél után küldene.2012. okt. 18. 12:10
3/32 anonim válasza:
van, föleg ha jo az adatlap es van mit olvasni.
Ha csak evszam es varos van akkor csak standard emailt fogsz kapni.
Aki tenylegesen keres part az a kep nelküliekbe is benez es ha jo a bemutatkozas akkor biztos ir.
4/32 anonim válasza:
páran írtak nekem is, amikor még nem volt képem, de szerintem inkább azért, mert új voltam. de tény, hogy képpel sokkal többen írnak.
5/32 anonim válasza:
Sokkal több mint egy csúnya nőnek,vagy egy átlagos férfinek.
7/32 anonim válasza:
Ha kisebb településen lakik, ahol kicsi a választék, valószínűleg gy is fog e-mailt kapni az adott településen lakó férfiaktól, akik első levelükben képet kérnek tőle.
Ha budapesti, akkor inkább neki kéne írnia a férfiaknak.
8/32 anonim válasza:
Te melyiket részesíted előnyben? Ha valaki kitesz magáról képet, vagy nem?
9/32 A kérdező kommentje:
Érdemesebb akkor kirakni a profilra képet?
Ez annyira nem vonz, mert akkor tucat olyan levél jön, hogy nyalnának, dugnának stb.
2012. okt. 18. 12:17
10/32 anonim válasza:
jaj akkor ne menj társkeresőre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!