Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet az, hogy sok pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy sok pasi kérdezi, hogy milyen stratégiával tudna csajozni?

Figyelt kérdés
Miért kell stratégia?Nem lehetne úgy,ahogy én,hogy csak magukat adják?
2012. okt. 17. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
De.
2012. okt. 17. 21:43
 2/12 anonim ***** válasza:
de igen lehetne, sőt szerintem az is lenne a leginkább célravezető, csak ők nem hisznek magukban sajnos...
2012. okt. 17. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:

Külön iparág épült erre, páran meggazdagodtak belőle...

De igazából annyi. Ha akármilyen tróger ember odamegy ilyen szöveggel, elhajtják a fenébe. Ha normális vagy, esetleg nem teljesen ronda,és hozzád képest nem "túl jó" nőhöz mész oda, esetleg még tudsz is kommunikálni, akkor mindegy hogy mit mondasz.

Ezek a kamuvideók is, ilyen szemináriumokról... 10-15k-ért árulják a könyveket, és a "bizonyíték", hogy működik rá az pusztán annyi, hogy pl egy buliban vagy kávézóban felvettek egy videót, ahol full tróger hapsi felszed egy fizetett színészt, akinek fizettek 20k-t, hogy eljátsza a szerepet, és ha emiatt eladnak 2 fos könyvet, már nyereséges a biznisz. Szerintem ez is olyan, amit nem lehet tanulni

2012. okt. 17. 21:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Én ezt komolyan nem értem,ha magadat adod,bízol magadban,és meg akarod ismerni a nőt,mint embert,nem csak felszedni valahogy(ez mind csak hozzáállás),akkor az már fél siker.Ha nem tetszik a csajnak,lehet akármilyen stratégiája,nem lesznek 1 pár,vagy nem sokáig.Ha meg kevés vagyok az egyik csajnak,van millió másik.Jó,hát én se agyok egy matyóhímzés,ami mellesleg egyre nagyobb divat,de amikor ismerkedős időszakom van,akkor viszonylag hamar van barátnőm,de akinek esetleg van barátja/férje,azzal is jóban vagyok,nem tüntem el azért,mert már foglalt,ha érdekes ember,és nekem szimpatikus.Akkor mi ezen a bonyolult?
2012. okt. 17. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Én magamat adom, félénk, csendes, visszahúzódó, gátlásos, értelmes gyerek vagyok. Kellettem így a lányoknak? Nem.
2012. okt. 17. 22:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó,ha ez neked nem tetszik,változtatni kell magadon,meg aztán nem próbálkoztál mindenkinél.
2012. okt. 17. 22:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez a mindenkinél próbálkozni is egy nagy hülyeség... Nagy számok törvénye, ja, de szerintem abban az esetben nem jó a nagy számok törvénye, amikor minden egyes kudarcélmény visszaveszi az ember önbizalmát, ergo a következő kísérletekben sokkal gyávább lesz, a végére meg nem tudja már abszolút önmagát adni, vagy úgy megy oda, hogy na úgyis elhajtanak.

meg ezek a nagy casanovák ellent is mondanak maguknak. Azt mondják, hogy a lányok valami 10 mp alatt eldöntik, hogy lefekszenek-e veled. 10mp alatt milyen párbeszédet lehet folytatni?

kamu az egész, az emberek nyomorára építik ezt az iparágat is.

2012. okt. 17. 22:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem,akit a sikertelenség megkeserít,az gyenge jellem.A csajok kb első pillanatokban döntik el,hogy van-e esélyed náluk,a többi időben van időd javítani vagy épp rontani nála az esélyeidet.A sok bizonytalan ember úgy látszik túlbonyolítja a dolgokat.Persze ha valaki eleve esélytelennek tartja magát,akkor az is lesz.
2012. okt. 17. 22:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Szögezzük le hogy párkapcsolatban élek.

Régebben, még párkapcs előtt bulikban még olyan részegen is becsajoztam, hogy alig tudtam állni a lábamon.

A párom sosem csalnám meg.

2012. okt. 17. 23:34
 10/12 VVMMvvmm ***** válasza:

Az én tapasztalatom az, hogy nyugodtan oda lehet menni

a legcsinosabb csajhoz is.Nincs ilyen, hogy túl szép

hozzád.Ez téves előfeltételezés.Sőt a csinosabb lányok

gyakran pont amiatt olyan igényesek magukkal szemben,

hogy a hím felfigyeljen rájuk.

2012. okt. 18. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!