Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért látom folyton azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látom folyton azt, hogy buszon vagy vonaton ha egy pasi fűzi a lányt, akkor mindig a pasi beszél, mindig a pasi kérdez, a lány meg csak 1-1 mondatokkal válaszol?

Figyelt kérdés
Ezt eddig 8 szor láttam, hogy ültek előttem vagy mögöttem a buszon és mindig a pasi beszélt, a csaj meg 1-1 mondtaokkal válaszolt. Aztán volt, hogy összejöttem, volt hogy nem. Mikor máskor láttam őket. Ez mitől van, hogy kevésbé szoktak a lányok válaszolni és látszik rajtuk és a válaszikban is, hogy nem érdekli őket az egész? Nincs jele a kölcsönös szimpátiának.
2012. okt. 17. 12:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"összejöttem"

szerintem azt szeretted volna írni,hogy összejöttek!

Amúgy lehet hogy nem tetszik a lánynak a pasi,vagy nem keltette fel kelőképp az érdeklődését

Én ha valaki szimpatikus,akkor közvetlen,beszédes vagyok az illetővel.

Amúgy miért érdekelnek ennyire az idegen emberek/lányok?

2012. okt. 17. 12:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Gondolom, neked sincs barátnőd. Azért van, mert a csajozás nem arról szól, hogy halál unalmasan beszélsz neki baromságokat. Fent kell tartani az érdeklődést, humorosnak kell lenni, el kell varázsolni. De ahogy látom, a mostani tinik egyáltalán nem értik a csajozás fogalmát. Vannak puncis lányok, meg fütyis lányok. Legalábbis, ha a Gyakoris kérdésekből indulok ki.
2012. okt. 17. 12:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

1. talán mert hülyeségeket beszél neki, tök értelmetleneket mond és kérdez.

2. untatja a szövege, vagy unalmas a csávó.

3. nincs semmi humora, gáz a szövege.

4. nem jön be a lánynak, nincs kölcsönös vonzódás köztük.

5. Nem akar a lány bunkó lenni, hogy takarodj el innen te szerencsétlen.

17/F

2012. okt. 17. 12:32
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
A pasi fűzi a csajt, te is ezt mondtad. Ha befűzöl valakit, akkor te vagy az aktív fél. A nők eleve passzívabbak, ez a megszokott felállás: a férfi megpróbálja lenyűgözni a nőt, a nő pedig az ingerek alapján választ.
2012. okt. 17. 12:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát, ha hozzám odajön egy vadidegen srác, és elkezd kérdezgetni, akkor én sem teregetem ki neki rögtön a magánéletemet. Ha nem ellenszenves, akkor udvariasan válaszolgatok neki, de nem árulok el neki olyan infókat, amiket megbánnék, ha mondjuk 5 perc múlva otthagy és nem lesz folytatása a dolognak.

Nekem evidens, hogy ha a pasi fűzi a lányt, ő próbál ismerkedni, akkor ő vezeti a beszélgetés fonalát, ő dob fel új témákat. A lány ilyenkor még csak felméri, hogy akar-e egyáltalán megismerkedni ezzel a sráccal. Aztán ha a lányt is elkezdi érdekelni a fiú, akkor jó esetben már ő is kérdez, és hosszabb beszélgetés alakulhat ki.

2012. okt. 17. 12:53
 6/12 anonim ***** válasza:

nem értem miért csak a pasikat hibáztatják.

az a helyzet, hogy nagyon sok lány buta és lehet nem tudnak semmi értelmeset válaszolni :)

2012. okt. 17. 13:54
 7/12 anonim ***** válasza:
hát ha velem a vonaton kezdene valaki ismerkedni, én is elég félénk meg szűkszavú lennék, pedig amúgy be nem áll a szám :D
2012. okt. 17. 14:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Hogy miért? MErt eleve a nők zárkozott sügér jószágok zömében, és elvárják nagyon hogy a fickó pedálozzon. Szomorú, és szégyen. nekik is kéne azért sziporkázni. Egyébként meg akiket látsz, azok azok a palik, akik aznap éjjel nem fognak ba-szni!! Meg azután sem az ilyen egykedvű nőcskékkel. Miért? Mert a nő rá se szar a fejükre, csak nem akar akkora furkóferkónak látszani, hogy megmondja: Figyeljcsak haver, takarodó! Ne ide told már az unalmas közhely pofázmányodat, mer én épp máson merengek, és az nem tevagy! " valahogy így lehetett szerintem ez a szituáció. Ha rendes lányt akarsz, akkor bekalibrálod a pofáraesés fázist is. Nehéz az élet!
2012. okt. 17. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:
ha ezt a szituációt látod, akkor nagy valószínűséggel, a pasi nyomul ezerrel, a lánynak meg nem jön be, csak nincs mersze megmondani neki, és ezért illedelmesen válaszolgat. ezt onnan tudom, hogy én is ilyen vagyok. és most próbálok ezen változtatni. mert így, hogy nem mondom meg neki, hogy nem tetszik, csak rosszat teszek vele. 22L
2012. okt. 17. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:

ma 12:53

Szerintem leírt mindent!

Eleve ha valaki buszon odajön hozzám,hogy ismerkedni akar,

én kissé kényelmetlenül érzem magam a vadidegen emberek előtt.

Meg attól is függ,hogy milyen az illető stílusa,miket kérdez.

A buszon,meg általában utazni szoktak,nem ismerkedni.

2012. okt. 17. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!