Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem vagyok túl későn érő?
Figyelt kérdés
12/L. 7. -es vok és az osztálytársaim már szinte mindenen túl tannal kivéve persze az erotikus együttlétet. Én viszont egyszer voltam nagyon, nagyon, nagyon... szerelmes. 6.-os koromban belezúgtam egy srácba aki a volt sulimba járt. Ő most 8.-os. De mit tegyek? Facen írjak neki? Vagy mi? Olyan régen láttam már de még sosem mertem megszólítani. Normális az, hogy olyan ijesztő érzés fog el mikor a közelében vagyok? Rezegnek a végtagjaim, félek a szemébe nézni, próbálom tartásomat a legjobbra kikupálni és rohadtul dobog a szíve úgy, hogy már szinte a mellettem állók hallhatják is, egyénként ő meg mikor kijöttem valahonnan mindig rám nézett és volt mikor sokáig néztük egymást. Sok kérdést tettem most fel, összegezve:
12 évesen későn érő? ne vicceljél már! simán ráérsz még!
2012. okt. 3. 22:04
2/13 anonim válasza:
10. hónapban vagy... mint ahogy mindenki más! Írjál neki, nem vagy elkésve. Én 20 évesen vagyok magányos.
2012. okt. 3. 22:05
3/13 anonim válasza:
Ezt 5 év múlva tedd fel, és akkor egy talánt már megejtenék válaszként..
2012. okt. 3. 22:07
4/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogyha nem vok egyértelmü :/ NEM VAGYOK TERHES!!!!!!!!!!!! Szűz vagyok! Egyépként még sosem voltam rajta kívül szerelmes, csak nem tudom mit tegyek úgy tűnik csak a környezetem kezdi túl hamar. :D egyépként ez vicces a saját kérdésemre válaszolok. HA VALAKI VÁLASZOLNI ÓHAJT AKKOR KULTURÁLTAN TEGYE MINT 21.-IK SZÁZADBAN ÉLŐ EMBER nem mint egy ősember aki azt mondja:
- te lenni férfi én lenni nő
2012. okt. 3. 22:31
5/13 A kérdező kommentje:
Hozzátetszem a én magasról teszek a szexre, na az tényleg ráér, majd 17-18 évesen. Most engem csak az érdekel, hogy ami a kérdésben benne van.
2012. okt. 3. 22:34
6/13 anonim válasza:
Na ebből látszik, hogy egy takony pulya vagy, és nem csak későn érő tini...és ha ezt még beszólásnak érzed, akkor te magad se látod be az igazunk. Nem baj...leszel te még a mi helyünkbe, aki próbálja ezt egy gyereknek elmagyarázni. Mert még igenis az vagy, élvezd ki a gondtalan fiatalságot, én bármikor cserélnék veled!!
2012. okt. 3. 22:35
7/13 anonim válasza:
22:31-re válaszolva...
2012. okt. 3. 22:36
8/13 A kérdező kommentje:
Gondtalan fiatalság? Ez most komoly? Nem tudom, hogy hány éves vagy de már biztos elfelejthetted mien tininek lenni! És gondolom te is tudod, hogy több féle tini van: a gonosz, a feltűbési viszketekségű, a haver és a visszahúzódó. Részemről én haver vok. És tudod minnél okosabb vagy annál kevesebbet tudsz. Egyépkènt azért drasztikus az idő mikor ezt írom mer beteg vok és nem tudok aludni
2012. okt. 4. 00:04
9/13 anonim válasza:
Aha..a tinikor nehézségei nálad, látszik h ez a viselkedésváltozás, és pattanások. Én ilyen idősen anyámnak tartottam a vállam, mert apám verte. Szóval te sztem örülj hogy ilyen sorsod van, hogy nem tudsz aludni, és gyk-n vergődsz..
2012. okt. 4. 06:01
10/13 A kérdező kommentje:
Aha, nagyon könnyű sorsom van: apám elhagyott, és most anyukám folyton a bíróságra jár, nagyapám a szó legszorosabb értelmében gonosz és a suliban is csesztetnek. Na mindeggy a te utcád nekem csak szimplán tabu én tőlem ne te ne várd, hogy olyan leszek mint amilyen te vagy, ìgy én mások gondjával is foglalkozom így sajnálom a multad, csak tudod ez nem a megfelelő hely arra, hogy csesztetsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!