Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem vagyok túl későn érő?
12/L. 7. -es vok és az osztálytársaim már szinte mindenen túl tannal kivéve persze az erotikus együttlétet. Én viszont egyszer voltam nagyon, nagyon, nagyon... szerelmes. 6.-os koromban belezúgtam egy srácba aki a volt sulimba járt. Ő most 8.-os. De mit tegyek? Facen írjak neki? Vagy mi? Olyan régen láttam már de még sosem mertem megszólítani. Normális az, hogy olyan ijesztő érzés fog el mikor a közelében vagyok? Rezegnek a végtagjaim, félek a szemébe nézni, próbálom tartásomat a legjobbra kikupálni és rohadtul dobog a szíve úgy, hogy már szinte a mellettem állók hallhatják is, egyénként ő meg mikor kijöttem valahonnan mindig rám nézett és volt mikor sokáig néztük egymást. Sok kérdést tettem most fel, összegezve:
- Tetszem-e neki?
- Írjak-e rá?
- Nem vagyok-e későn érő?
- Normálisak-e az érzéseim?
Későn érő? vicc... még várjál 3-4 évet, akkor majd el lehet kezdeni ilyenekről beszélni. Az osztálytársaid meg ribancok.
Szerintem felejtsd el a gyereket, mert kislány vagy még, fogd fel! 12 éves...
Úristen milyen emberek vannak itt...jó lenne,ha a feltett kérdésre válaszolnánk,és nem egymás családi életében turkálnánk...mindenki azt kapja,amit kap.mindenkinek megvan a saját nyomora.ez relatív.valakinek nem jut enni,valaki meg viszonzatlanul szerelmes.mind a kettő borzalmas annak,aki átéli!nem értem miért kéne felelősségre vonni azt,akinek esetleg nem verik egymást a szülei,és fel mert tenni egy kérdést...
na mindegy.kérdésedre válaszolva a facebook nem jó felület ehhez.szerintem próbálj meg vele barátkozni.beszélgess vele,találj közös témát.tudom,hogy ez gimiben (?) nehéz,emlékszem még rá,de végülis hátha összejön.ha esetleg jár vmi szakkörre,vagy klubba,csatlakozz Te is,és akkor megismerheted.ki tudja,talán csak külsőre tetszik.
ne rohanj nagyon előre,nem vagy későn érő.próbálj csak barátkozni vele,ne éld bele magad,mert lehet,hogy nem is tetszik mondjuk a személyisége annyira!azt,hogy tetszel-e neki,nem fogjuk tudni így megmondani :)
én még azt se tudom megmondani,hogy én tetszem-e valakinek,pedig elvileg ezt látni kéne...de a fiúk/pasik olyan furcsák...mondom ezt 21 évesen :D
sose lehet őket kiismerni:D
amúgy én is kb ilyen idősen "szerettem bele" valakibe :)
én mondjuk semmit sem csináltam :D
de ismerem a lábremegős érzést,és marha idegesítő,mert a hangom is remeg,ha ilyen állapotban vagyok...:D
na mindegy :) remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!