Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki későn érő típusnak lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki későn érő típusnak lenni?

Figyelt kérdés
Húsz éves vagyok de egyéb problémák miatt nemi élet terén teljesen tapasztalatlan vagyok. Értsétek még nem is smároltam senkivel... Tudom a mai világban ez szokatlan. Szerintetek van esélye annak hogy behozom a lemaradást? Ti beválalnátok egy későn érő párt?
2010. máj. 24. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

mér lenne ciki? ilyen vagy oszt jó! aki ezt cikinek tartja nem kell vele foglalkozni. én is ilyen vagyok, igazából még nyelves csókom se volt, meg barátnőm se, de nemgáz sztem, eddig nem is nagyon érdekelt a téma, persze a lányok már régóta tetszenek de nemakartam, ötletem se volt hogy közelednék feléjük, nemis tudtam volna mit kezdeni azzal ha viszont tetszek egy lánynak aki tetszik... mostmár szeretnék lépni, eljutottam odáig, persze igy nehéz, hogy a korosztályunk nagyrésze már tapasztalt, ennyi idősen abszolut tapasztalatlanul belevágni nem lesz egyszerű, de nem vagyunk egyedül valsz, és lehet találni olyan társat is talán, aki szintén későn érő, vagy fiatalabbat aki hasonló fázisban van tapasztalat szinten, csak években van lemaradva :)

na remélem elég bátoritást adott :) most bátorits kicsit engem Te, mer nemnagyon megymég az ismerkedés :D pár ígéretes, fejlődést mutató lépés aztán nagy visszazuhanás, kb ennyit alkottam eddig.

20/f

2010. máj. 24. 19:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Vannak későn érő típusú emberek,nem is egy,és manapság egyre több.Mivel ez egyáltalán nem önhibádból van így,és TE egyszerűen csak ilyen, vagy,ezért szerintem nincs ezzel baj!Azt viszont visszataszítónak tartom,aki kizárólag a trendet követi,és a korabeliek véleményét követi,valamint aki ,,többre tartja magát annál,hogy leragadjon".Na,ezek az emberek képmutatóak.Te nem vagy az,szóval nyugi,van még jó pár éved,hogy behozd a lemaradást! 23/L
2010. máj. 24. 19:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Sokat dondolkoztam eze és arra jutottam hogy sebaj majd fiatalabbaknál próbálkozom, de aztán persze a sors fintora, hogy aki tetszik szerintem már elég tapasztalt... Remélem lesz erőm leszólítani, már napok óta ezen zakatol az agyam. Remélem sikerül és nem pattint le.
2010. máj. 24. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:

hát ez nem sok bátoritást adott :D legalább neked van egy kiszemelted. bár az igazat megvallva épp van nekem is, csak valsz már idén nemnagyon látom többet mert vége a szorgalmi időszaknak, vizsgákon vagy ottlesz ahol én vagynem. nemtudok róla semmit, egyszer egy előadáson összenéztünk párszor, de még azt nemtudtam eldönteni hogy azért e mert "mit néz ez a marha" vagy mert esetleg szimpatikus lennék neki. ahogy az én formámat ismerem, ha véletlen még nincs pasija, a nyáron úgyis talál egyet...

jam, első voltam...

2010. máj. 24. 20:14
 5/11 anonim ***** válasza:

ja mégvalami, ha még soha nemvolt kiszemelted akit meg is szólitottál, fix hogy nem vele fogsz összejönni. én februárban megtettem életemben először :D úgytünt szimpi vagyok a csajnak, ő is nekem, melléültem egyik órán, jót dumáltunk, elvoltunk, de pasija van, akit nem fog értem elhagyni... kicsit fájt, mer felcsillant bennem a remény, de tulajdonképpen még csak meg sem lepődtem, azon csodálkoztam volna ha tovább jutok.

na meg volt egy netes ismeretségből randim, az se sikerült épp rosszul, de nem lett folytatása, tulképp én nem akartam, úgy döntöttem nem azér kell barátnő hogy legyen, hanem hogy valóban tetsszen és szeressem és szeressen.

szal köv lépés, összerakni a kettőt, személyes ismerkedés+randi. ha ez összejönne, úúúdekirályul érezném magam, még ha folytatása nem lenne akkoris :D pusztán mer képes lennék összehozni egy randit személyesen élőben egy lánnyal, uhh, komoly probléma, nevessenek csak akik már jók ebben :D

na abbahagyom a rizsálást, még mindig az első voltam :)

2010. máj. 24. 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki! Sőt a mai világban inkább egy kincs a későn érés,a leendő párodnak! Legalább nem kell exbarátnőkkel "szenvedni".

Én bevállalnék egy ilyen pasit! :)

28/L

2010. máj. 24. 22:47
 7/11 anonim ***** válasza:
22:47-es válaszolónak: akkor engem bevállalhatnál, mert én is ilyesmi cipőben járok, semmi kapcsolatom nem volt még lánnyal, pedig már nagyon-nagyon szeretnék. Most van is egy kiszemeltem, de magamat ismerve nem lesz belőle semmi, mert gyáva nyuszi vagyok kezdeményezni. :/
2010. máj. 25. 22:03
 8/11 werte ***** válasza:

Őszinte leszek. Én csak 19 évesen csókolóztam és rá egy évre vesztettem el a szüzességemet. Akkor nagyon cikinek éreztem, de ahogy haladtam előre a korral örülök, hogy inkább kitartó voltam, mint sem béna...

Ellenben a mai világban, főleg a korod beliek nagy része cikisnek érezné! Légy önmagad és menni fog minden magától.

F/30

2010. máj. 27. 02:44
 9/11 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek a kiszemeltjével kapcsolatban javasolom a következőket: Nemrég olvastam egy lélektani könyvet, amiben azt írták, hogy merjünk komoly dolgokba belefogni. A kezdeti félelmeinket jelentősen csökkentheti az, ha semilyen elvárást nem támasztunk saját magunkkal szemben. Szóval ne legyen cél a lány megszerzése, vagy valami számodra szokatlan módon történő meghódítása, hanem nyugodtan közeledj feléje úgy, hogy az esetleges elutasítás se döngöljön a földbe, hiszen az elején nem volt elvárásod magaddal szemben. Remélem, sikerült érthetően leírni.

Ezt persze arra kell használni, hogy a kezdeti félelmek csökkenjenek. Később, mikor már megismered, akkor elgondolkozhatsz azon, hogy mit vársz el magadtól ill. a másiktól a kapcsolat jövőjét illetően.

30/F

2010. máj. 27. 10:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki. Simán van esélyed. És igen :D
2010. máj. 27. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!