Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki későn érő típusnak lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki későn érő típusnak lenni?

Figyelt kérdés
Húsz éves vagyok de egyéb problémák miatt nemi élet terén teljesen tapasztalatlan vagyok. Értsétek még nem is smároltam senkivel... Tudom a mai világban ez szokatlan. Szerintetek van esélye annak hogy behozom a lemaradást? Ti beválalnátok egy későn érő párt?
2010. máj. 24. 19:13
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én is teljesen ugyanebben a cipőben járok és ha jót akarsz magadnak, ne interneten kezd el az ismerkedést! Én már vagy 5 éve csinálom kisebb-nagyobb megszakításokkal és olyan 6-8 randim jött össze egy féléves borzasztó kapcsival amit szűzen fejeztünk be anno. Általában aki interneten ismerkedik az vagy szemtelenül fiatal (gyerek) vagy már túl van a 30-on. Szóval 18-20 éves fejjel bárhol ismerkedhetsz csak ne a neten! Az msn csaj messze van és nem szeret beléd egy kép és sok pici karakter láttán egy fontos dolog miatt! Nem tudod megérinteni a csajt és rámosolyogni!!! ( a kamera meg túl indiszkrét egy csajnak és gyerekes..) Az internet csak arra jó ,hogy megtanuld a visszautasítást kezelni, de a közeledési pánikot nem győzöd le vele és a neten szerzett tapasztalatok nem látszódnak rajtad.

A későn érés szerintem se ciki (mert én is az vagyok, meg sok más arc is). De minden kezdet nehéz...

2010. máj. 27. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!