Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki későn érő típusnak lenni?
Én is teljesen ugyanebben a cipőben járok és ha jót akarsz magadnak, ne interneten kezd el az ismerkedést! Én már vagy 5 éve csinálom kisebb-nagyobb megszakításokkal és olyan 6-8 randim jött össze egy féléves borzasztó kapcsival amit szűzen fejeztünk be anno. Általában aki interneten ismerkedik az vagy szemtelenül fiatal (gyerek) vagy már túl van a 30-on. Szóval 18-20 éves fejjel bárhol ismerkedhetsz csak ne a neten! Az msn csaj messze van és nem szeret beléd egy kép és sok pici karakter láttán egy fontos dolog miatt! Nem tudod megérinteni a csajt és rámosolyogni!!! ( a kamera meg túl indiszkrét egy csajnak és gyerekes..) Az internet csak arra jó ,hogy megtanuld a visszautasítást kezelni, de a közeledési pánikot nem győzöd le vele és a neten szerzett tapasztalatok nem látszódnak rajtad.
A későn érés szerintem se ciki (mert én is az vagyok, meg sok más arc is). De minden kezdet nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!