Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, zavaró, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, zavaró, ha valaki testileg kicsit későn érő típus?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok és az a problémám, h a koromhoz képest elég fiatalnak nézek ki, szinte mindenki olyan 18 évesnek saccol meg, az arcom is inkább gyerekes még, mint férfias. Ugye mondhatnátok, h ismerkedjek akkor 16-17 éves lányokkal, de az a helyzet, h a külsőmmel ellentétben a gondolkodásom mondhatni már felnőttes, ezért is jobban kedvelem a velem egykorú vagy még idősebb emberek társaságát.

Ami engem érdekelne, h ez mennyire zavarja az érettebb, 18-20 éves korosztályú lányokat?

Elfelejtettem hozzátenni, h a szükséges magasságom megvan, 185 cm vagyok, igaz kicsit sovány a testalkatom.

2010. márc. 13. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
kis borosta sokat segít
2010. márc. 13. 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:
én személy szerint ezt aranyosnak tartom :D
2010. márc. 13. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem is tudom a veled egykoru csajok inkabb az erettebb pasira vagynak mint a veluk egyidosek jah s ha azt mondjak h te meg fiatalabbnak nezel ki akk sztm egy probat meger ha fiatalabbal probalkozol na de ha neked mindenkepp veled egykoru vagy idosebb kell akk sztm borotvalkozz akk is ha nincs szukseged ra azutan az arc szorzeted jobban fog noni es akk ferfiasabb lesz az arcod ami a testedet illetti egyel tobbet es jarj edzeni fokent sulyozozni
2010. márc. 13. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát ha 18 évesnek saccolnak a 16-18 éves lányok akkor simán kezdenek veled, akik olyan 20 évesek az nem biztos.

L18

2010. márc. 13. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna ha a pasi fiatalabbat mutat a koranal, inkabb fiatalabbnak nezzen ki mint idosebbnek 21/L
2010. márc. 13. 17:47
 6/8 dellfil ***** válasza:

Hajts az érett nőkre. Egy részüknél tuti sikered lesz. Persze ha hosszútávú kapcsolatra vágysz... akkor nem a legjobb megoldás.

Egyébként biztos akad a korosztályodban is olyan lány, aki kedveli a "kisfiús" pasasokat. Bátran kezdeményezz. A többi jön magától. :)

2010. márc. 13. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Tisztelt 17:37-es!

Kifejtenéd kérlek, hogy pontosan mit takar az, hogy aranyosnak tartod? Azaz tetszik és kezdenél "kisfiús" pasival párkapcsolatot vagy csak ilyen anyai ösztönből mondott aranyos??????? Köszönöm előre is válaszod.

2010. márc. 13. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is a kisfiús pasik voltak az esteteim ;) De szerintem egypárann vagyunk így...
2010. márc. 14. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!