Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavaró, ha valaki testileg kicsit későn érő típus?
21 éves fiú vagyok és az a problémám, h a koromhoz képest elég fiatalnak nézek ki, szinte mindenki olyan 18 évesnek saccol meg, az arcom is inkább gyerekes még, mint férfias. Ugye mondhatnátok, h ismerkedjek akkor 16-17 éves lányokkal, de az a helyzet, h a külsőmmel ellentétben a gondolkodásom mondhatni már felnőttes, ezért is jobban kedvelem a velem egykorú vagy még idősebb emberek társaságát.
Ami engem érdekelne, h ez mennyire zavarja az érettebb, 18-20 éves korosztályú lányokat?
Elfelejtettem hozzátenni, h a szükséges magasságom megvan, 185 cm vagyok, igaz kicsit sovány a testalkatom.
Hát ha 18 évesnek saccolnak a 16-18 éves lányok akkor simán kezdenek veled, akik olyan 20 évesek az nem biztos.
L18
Hajts az érett nőkre. Egy részüknél tuti sikered lesz. Persze ha hosszútávú kapcsolatra vágysz... akkor nem a legjobb megoldás.
Egyébként biztos akad a korosztályodban is olyan lány, aki kedveli a "kisfiús" pasasokat. Bátran kezdeményezz. A többi jön magától. :)
Tisztelt 17:37-es!
Kifejtenéd kérlek, hogy pontosan mit takar az, hogy aranyosnak tartod? Azaz tetszik és kezdenél "kisfiús" pasival párkapcsolatot vagy csak ilyen anyai ösztönből mondott aranyos??????? Köszönöm előre is válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!