Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányok többsége akivel beszélek nem fekszik le velem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Egy csomó lánnyal beszélek minden nap és én sokkal le is feküdnék. De mintha ők nem akarnának... Mások is vannak ezzel így? Írjatok légyszives mert már nem tudok mit csinálni és mindjárt eldurranok.2012. okt. 17. 17:14
11/19 anonim válasza:
Érdekes én azokkal is lefeküdnék, akikkel még csak nem is beszélek nap, mint nap ... mégse akarnak ... Vagy akarnak? Csak nem beszélek velük és nem tudom?
Lehet neked is ez a bajod, hogy csak nem tudod! Ha olyan sokkal beszélgetsz, beszélgetés közben, spontán (a lányok szeretik a spontaneitást) kérdezz rá: "Te! Lefeküdnél velem?"
12/19 A kérdező kommentje:
De egy jólnevelt lány tud uralkodni ezen és azt mondja hogy nem... Tapasztalatbóól mondom h ebből nem lehet jól kijönni. Viszont ha a bélyegekre kérdezel vagy ilyesmi azt jobban értik. Mert akkor azt hiszik hogy nem csak azt akarod
2012. okt. 17. 17:27
13/19 anonim válasza:
Ahhoz, hogy egy lány lefeküdjön veled, sok kommunikáció szükséges és nálam nem csak az kellene...
14/19 anonim válasza:
1., Nem a jól nevelteket kell hajtani :-P
2., Miért kell, hogy azt higgye, hogy nem csak azt akarom. Én csak azt akarom és ez nem is titok!
16/19 anonim válasza:
Majd elmondom ha jobban ismerlek:P
18/19 anonim válasza:
úh hát ezt a felháborító dolgot! hogy képzelik hogy nem fekszenek le veled, mikor te voltál olyan nagy vonalú, hogy beszélsz velük? -.-
19/19 anonim válasza:
de gáááz:DDD
emlékeztetsz az egyik ismerősömre...
képes vagy te is csak szexért órákat beszélgetni egy lánnyal nap mint nap?
rossz helyen keresgélsz, rossz módszerekkel.valamelyik szerencsétlen majd azt kezdi hinni, hogy több is lesz, te meg majd bejelented, hogy nem.ez rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!