Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a lányok többsége akivel beszélek nem fekszik le velem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Egy csomó lánnyal beszélek minden nap és én sokkal le is feküdnék. De mintha ők nem akarnának... Mások is vannak ezzel így? Írjatok légyszives mert már nem tudok mit csinálni és mindjárt eldurranok.
2012. okt. 17. 17:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Talán azért mert járni is kéne a lánnyal hogy legyen szex?

Ne reménykedj ilyen alkalmi dolgokban

2012. okt. 17. 17:15
 2/19 Pocak10 ***** válasza:

Szia^^

Ha tényleg ilyen súlyos a helyzet akkor azt javaslom az egyiket hívd el bulizni és gondoskodj a hangulatról és a megfelelő alkoholmenyniségről :D

2012. okt. 17. 17:16
 3/19 anonim ***** válasza:

Pocak még egy ilyen hülye tanácsot.

Erőszakolja meg?mert ha leitatja azt csinálja... mert a holt komás csaj nem tud ellenkezni vagy belegyezni

2012. okt. 17. 17:17
 4/19 A kérdező kommentje:
Najó de az sok idő hogy elkezdjünk járni. Én meg akkor és ott akarok. Nem fogok prostizni mert félek hogy elfogy a pénzem....
2012. okt. 17. 17:17
 5/19 anonim ***** válasza:
48%
Friendzone édes komám. Üdv a klubbon. Vagy nem tudod felkelteni az érdeklődésüket, vagy nem tetszel külsőleg. Vagy mindkettő. Az a legrosszabb. Onnan nincs kiút. Nézz tükörbe, kérdezgesd sűrűn élőben a lányokat, hogy bejössz e nekik. Ne itt a gykn, mert minden lány azt mondja, nincs veled baj. Aztán utána kapod a sok elutasítást, mert itt hazudnak kegyesen, hogy meg ne sértsenek. Kezdj el gyúrni, szoli, új cuccok. Akkor ki tudsz jutni a frienzoneból, másként sosem.
2012. okt. 17. 17:18
 6/19 anonim ***** válasza:
56%
Pedig a leitatás jó. Ha még nem voltál csajjal és hullára itatsz egyet, legalább lesz dolgod egy kis szexben és utána nőhet az önbizalmad. Használj ki minden lehetőséget. Minden második lányhoz menj oda buliban, egyik majd csak felvesz .
2012. okt. 17. 17:19
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Hazudj nekik, én is azt csinálom. Mond hogy űrhajós vagy, arra valamiért buknak.
2012. okt. 17. 17:19
 8/19 A kérdező kommentje:
De én jól érzem magam a bőrömben sőt nem érzem magamat rondának, de mégis úgy néz ki nem keltem fel az érdeklődésüket... Pedig megkérdezek mindent pl: hogy tud e irni olvasni stb..
2012. okt. 17. 17:21
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem nézel ki elég jól.
2012. okt. 17. 17:22
 10/19 anonim ***** válasza:
Béna és buta vagy.A válaszolók többségével.Egyik se tud csajozni.Itasd le és úgy dugd meg pff még egy ilyen hülye tanácsot.Remélem egy két jóérzésű férfi elkap és megagyal ezért ha ilyet csinálsz.
2012. okt. 17. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!