Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányok többsége a haját kezdi el simítani amikor beszélek velük, vagy csak meglátnak?
Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 21:53
1/12 anonim válasza:
Két dolog lehet: figyelemfelhívás (akár ösztönösen is)
- vagy zavar.
2/12 anonim válasza:
Idegességükben, zavarukban, vagy szimplán flörtölnek veled :P:D
4/12 anonim válasza:
Testbeszéd. Igen, azt jelenti, hogy tetszel nekik. Bizonyos mozdulatok, gesztusok sok mindent elárulnak valakiről.
5/12 anonim válasza:
Mázlista vagy!
A női testbeszédben ez azt jelenti,tetszel neki.Tudat alatt így mutatják ki. Innentől már jók az esélyeid,csak rajtad múlik a folytatás!:D
6/12 anonim válasza:
Tetszel nekik, ahogy az előttem írók is mondták. Gratula!
7/12 anonim válasza:
Két véglet lehet: 1. Tetszel nekik, tudatalatt flörtölnek veled.
2. Nem biztos, h tetszel nekik, Lehet, h feszélyezed őket, zavarban vannak miattad, kellemetlenül érzik magukat veled.
8/12 anonim válasza:
én akkor szoktam, ha ideges vagyok, vagy zavarban érzem magam. L/17
9/12 anonim válasza:
nálam ez a zavar miatt van. De nekem csodaszép hosszú hajam van, úgyhogy vehetjük figyelemfelhívásnak is:P
10/12 anonim válasza:
én meg akkor szoktam ha 1 zavarban vagyok 2 tetszik a srác és flörtölök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!