Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Inrenetes ismerkedés, első randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inrenetes ismerkedés, első randi?

Figyelt kérdés

akik szoktak neten ismerkedni irjanak, barmit! elso randi lesz. hova menjunk, mirol dumaljunk, hogy oltozzek, illetve irjatok tapasztalatokat. Helyszin budapest, delutan kor. 21ev.

Persze nem csak ezek alapjan csinalom a dolgokat, de lehet, hogy otletet meritek :)

21/l

2012. okt. 16. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne cicomázd ki magad túlzottan, légy természetes egyszerű szép és őszinte, egy ápolt haj, minimális smink elég. de smink sem kötelező.
2012. okt. 16. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
ja igen , minél egyszerűbb vagy és természetesebb annál hamarabb oldódtok fel.
2012. okt. 16. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne menjetek zajos helyre és úgy öltözz fel, hogy túlzásba se vidd. Legyél csinos azért, de figyelj oda, hogy nem esküvőre mész.
2012. okt. 16. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó tanács: ne mondd azt a srácnak, hogy ide nem ülsz be, oda nem mész, ezt nem eszel, azt nem iszol, mert rövid úton falra fog mászni attól, hogy semmit sem lehet veled kezdeni...
2012. okt. 16. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Kávézóba, beszélgessetek. Téma majd jön magától.

Nem kell ezen görcsölni, hanem a helyzetnek megfelelően cselekedni.

2012. okt. 16. 17:17
 6/8 A kérdező kommentje:

1.válaszoló: Köszönöm, ezt én is így gondoltam, de köszi a megerősítést. Egy kis smink lesz, de nem sok, és tényleg ha egyszerű vagyok, jobban érzem magam, de a túl egyszerűség sem jó. Megpróbálom megtalálni az aranyközép utat.

2.Köszi, ezt a csendes dolgot megfogadom :)

3.Oké értem, de az nem baj, ha megmondom a véleményem nem? Mondjuk hogy pl. nincs kedvem ide menni, de menjünk oda.? Tehát pl. utasítok el dolgokat, de hozok is fel újakat, az jó nem?

4.Persze nem görcsölök, csak 1-2 tippet vártam :) Igazából csak a helye van megbeszélve, hogy hol találkozunk. Fogalmam sincs merre van ott kávézó, vagy akármi is :S Ő sem hiszem, hogy ismerős ott, úgyhogy e téren lesznek bénázások..

2012. okt. 16. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt utasítasz vissza amit akarsz. Nem baj, ha nemet mondasz bármire is, mert nem az dönti el a végeredményt. Alényeg, hogy jól érezétek magatokat és ne feszengjetek meg ne érezétek magatokat kínosan. A randi végére vagy utána (ami szerintem jobb) mindketten megbeszélitek, hogy összejött a dolog vagy sem. Ha nemet mondasz valamire akkor ne úgy tedd mint egy elkényesztett kiscica, mert az viszont nem mindenkinek jön be. Amúgy nyugodtan ellenkezhetsz, de akkor indokold is.

Ja majd meséld el hogyan sikerült a randi:)

2012. okt. 17. 15:14
 8/8 A kérdező kommentje:

Renben köszönöm!

Igen, ez érdekelt is, hogy mikor beszéljük meg, hogy összejött-e, jó hogy írtad:)

2012. okt. 19. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!