Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tök ismeretlen lány, flörtölün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tök ismeretlen lány, flörtölünk diszkóba. Hogyan tovább? mivel szólítsam meg, hogy ne legyek unalmas?

Figyelt kérdés

nem akarok olyanokkal rárontani ,hogy szia mit iszol, meg ilyenek, meg honnan jöttetek, milyen a buli, stb...

ezek sztem olyan snassz dumák.

fogalmam sincs, hogy oda ha odamegyek, akkor mit mondjak...

esetleg az hogy: szia táncolunk?

de itt is az a gáz, hogyha a barátnőivel van, akkor velem kettesben nemfog táncolni, mert nem ismer..:/

légyszi normális válaszokat :) köszi...

olyanokat ne hogy ne diszkóba ismerkedj, mert én ott érzem jól magam, és csak ott érzem úgy hogy van bátorságom leszólítani egy lányt.

18/F

2012. okt. 7. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
hívd meg egy italra üljetek le, menjetek ki folyosóra és picit beszélgessetek, vagy teraszra, ha van...
2012. okt. 7. 17:08
 2/6 A kérdező kommentje:
de még életemben nem láttam, és máris piára hívom? :D
2012. okt. 8. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:

akkor meg menj tovább és sz.rd le...aztán ne rinyáljál h hol lehet....:D

idióta :D

2012. okt. 8. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
ez vicc volt, nem kötekedés ....
2012. okt. 8. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:

igaza van a 2-iknak. Mégis milyen dumával akarsz odamnni, pont ez az hogy valami orbitális f*ot akarsz kinyögni, egyszer egy ism azt mondta: "a lányokat olyan dumával kell megszólítani ami különleges, olyan amivel mással nem..."..a vagy különleges...:s ugyan mé kellene...nézd szórakozóhelyen vagytok, meghívod italra és beszélgettek ami jön.

Vagy beszélhettek einsten relativitás elméletéről a középkorban..az tuti hogy egydi.

2012. okt. 11. 12:17
 6/6 anonim válasza:
47%

Ha épp táncol, akkor menj és mozdúlj rá. Ez nekem általában bejön. Az én módszerem:

Odamegyek táncolni hozzá(átölelem, és kevergetünk :D ) Aztán már kb. 5 perc múlva már tánc közben csókolózunk. :D Kb. egy óra tánc, és smacizás után meghívom egy italra, és ott beszélgetek vele egy kicsit. Aztán megint tánc(de már szinte ruhán át sexelős :D ) Aztán elhívom dugni :D Sex után beszélgetés, telefonszámcsere oszt csá megvan a csaj :D

Ja és ez a módszer nem csak a 'k*rváknál jön be. Van aki szórakozni, kikapcsolódni jár oda, nem pedig dugni :-)

Sok sikert!

18/F

2012. okt. 11. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!