Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy ismeretlen lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrös Kacsa kérdése:

Tetszik egy ismeretlen lány, adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés

Reggelente egy buszon szoktunk utazni és ott szokott leszálni, ahol én. Nagyon tetszik, olyan kis szerényebb félének tűnik. Sosem nézett még rám, de én mindig észre veszem őt. Mit tehetnék elsőkörben? Hogy közeledjek? Köszönjek rá? :)

Utána esetleg?

Normális válaszokat várnék!

Azt, hogy hívd randizni inkább ne :)! És terhes sem vagyok...

2012. júl. 28. 21:30
 1/6 AvernusTriad ***** válasza:
Egyik reggel menj oda hozzá, és szólítsd meg. Már többször láttad, és felkeltette az érdeklődésedet; szeretnéd jobban megismerni. Ne legyél tolakodó, de gyáva se. Ha bármilyen szinten nyitott rád, fogja jelezni.
2012. júl. 28. 21:35
 2/6 A kérdező kommentje:

1.: A szilvás buktát sem :D... jogos azt kifelejtettem azért a zöld pacsi megy...

2.: pestről budára kb 6-7 megálló

3.: Igen ez jól hangzik, de én így képtelen vagyok ezt egy az egyben elmondani neki :D. Meg nekem ez olyan lerohanósnak tünik. Igazából egyenlőre valahogy fel akarom hívni magamra a figyelmet, de nem úgy hogy eltérítem a buszt :)

2012. júl. 28. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Játszd el hogy otthon felejtetted a mobilodat, és megkérdezed az időt. Aztán hova mész? Tanul-e? dolgozik-e utána a többi jön magától. Legyél tökös ;)
2012. júl. 28. 22:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezekből a játszd el dolgokból szerencsére kinőttem :).

De most mindenki tegye a szívére a kezét és gondolja át, hogy ő maga megcsinálná e azt amit leír...

Mert leírni könnyű...

2012. júl. 28. 22:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves 4. válaszoló:

Szerinted mennyire átlátszó megkérdezni reggel munkába menet megkérdezni mennyi az idő? Mintha nem tudná mindenki hányra megy dolgozni. Plusz ez talán még működött a 90-es években a tinik között :). Nem égetni akarom magam, hanem megismerni :).

A próbálkozásod köszönöm azért!

Esetleg tudna olyan is tanácsot adni, aki legalább 25 éves értelmes emberi lény? :)

2012. júl. 28. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönj rá, ez alap, anélkül nem lehet beszélgetni! Onnantól viszont már teljesen mindegy, h mit mondasz meg mit csinálsz, mert csak a külsődön múlik minden.
2012. júl. 29. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!